Hur får man HES-kod? Hur får man HES-kod för lokal kollektivtrafik?

Hur får man HES-kod? Hur får man HES-kod för lokal kollektivtrafik?
Hur får man HES-kod? Hur får man HES-kod för lokal kollektivtrafik?

HES (Hayat Eve Sığar) -koden är en ny applikation som görs obligatorisk för säkra resor inom landet inom ramen för hälsovårdsministeriets åtgärder. Din HES-kod, som du kommer att skapa själv och kommer att dela under biljettköp och flygregistrering (incheckning), kommer att kontrolleras regelbundet via hälsovårdsministeriets tjänster i Republiken Turkiet för att kontrollera om det finns något hinder relaterat till ditt deltagande i resan.

Hur får man HES-kod?


Det finns tre olika metoder för att få HES-kod. Användare kan få koden via Hayat Eve Sığar-applikationen, som de laddar ner till sina telefoner. En annan metod är att få HES-kod via SMS (SMS). Slutligen kan medborgarna få koden via e-förvaltning, som används för att realisera statliga tjänster i elektroniska miljöer. Här är steg-för-steg-metoderna för att få HES-kod;

Få en kod på Hayat Eve Sığar-applikationen

Användare som vill få koder på sina telefoner måste först ladda ner applikationen från mobilmarknaderna på sina telefoner. Medborgare som installerar applikationen på sina telefoner kan skapa koden genom att skriva in avsnittet "HES-kodtransaktioner" efter avslutad registreringsprocess och klicka på "Generera HES-kod" -knappen. Användare kan bestämma sina CODE-användningsperioder.

Ta emot HES-kod via SMS

användare som loggar in meddelandesektionen på telefonen HES skrev lämnar utrymme mellan dem från ID-numret, Republiken Turkiet skrev till de sista fyra siffrorna i serienumret i ID och koddelningstid, 4 textmeddelanden (SMS) Du kan få koden genom att skicka.

Erhålla e-förvaltning HEPP-kod

HES-kod kan nu erhållas via E-Devlet, där vi har genomfört många officiella transaktioner utan att gå till offentliga institutioner. Först och främst loggar e-förvaltningsanvändare som vill få sin HES-kod in i systemet med sitt TR-ID och lösenord. Sedan kan medborgare som skriver "HES-kodförfrågan" i sökrutan uppe till höger skapa en kod från skärmen som visas i detta avsnitt och använda den i vilken institution som helst.

Vad är obegränsad HES-kod?

HES (Hayat Eve Sığar) -koden är en ny ansökan som är obligatorisk inom ramen för hälsovårdsministeriets försiktighetsåtgärder för att du ska kunna resa säkert inom landet. Registrering för flygningen (incheckning) Kollektivtrafikaktiviteter i städer Buss- och flygresor kan genomföras med HES-koden. HES-kod kan erhållas via Hayat Eve Sığar Mobile Application eller via textmeddelande.

Hur får man HES-kod för lokal kollektivtrafik

För att få HES-kod via SMS kommer du att skriva HES och lämna ett mellanrum mellan dem, de sista fyra siffrorna i det turkiska identitetsserienumret och delningstiden (i antal dagar) och skickas till 4 som SMS.

Hur får man HES-kod via SMS?

1- I applikationen "Hayat Eve Sığar" anges avsnittet "HES-kodtransaktioner".
2- Med SMS-metod, genom att skriva HES och lämna ett mellanslag; TC ...
Prov; HEPP 12345678901 1234 17.
3- Du kan också få din HES-kod via e-förvaltningssystemet.

Hayatevesığar-kod - Hur får man HES-kod?

Skriv HES och lämna ett mellanrum mellan dem; Turkiskt identitetsnummer, de sista fyra siffrorna i TC Identity Serienummer och delningstid (i antal dagar) skrivs och SMS skickas till 4. Du får svar på kort tid.

Hur får man HES-kod via e-förvaltning?

Skriv HES och lämna ett mellanrum mellan dem; TC-identitetsnummer, senaste 4 siffrorna i TC-identitetsserienummer och delningstid (i antal dagar) skrivs och skickas till 2023 som ett SMS. HES-koden erhålls från e-Devlets webbplats.

Hur får man utlänningar HES-kod?

Skriv HES och lämna ett mellanrum mellan dem; Du kan få HES-kod för utlänningar genom att skriva nationalitetspass (IRN) passnummer, födelsedatum (i år) efternamn och slutligen antalet dagar och skicka ett SMS till 2023.

Hur får man HES-koden för bussen?

Så hur får man HES-koden, är det obligatoriskt i kollektivtrafiken? HUR FÅR DU HANS KOD MED SMS? Skriv HES och lämna ett mellanrum mellan dem, TC-identitetsnumret, de sista fyra siffrorna i det turkiska identitetsserienumret och delningsperioden och skicka det till 4 som ett SMS.

Hur får man HES-kod under 18?

Jag är under 18 år. Hur kan jag få HES-koden? Passagerare under 18 år kan få sin HES-kod på två sätt. Skriv HES och lämna ett mellanrum mellan dem; TR-identitetsnummer, de sista fyra siffrorna i TC-identitetsserienumret och delningsperioden skrivs och skickas till 2 som ett SMS.

Hur får man HES-kod från hälsoministeriet?

Hur kan jag få HES-kod? Om du skickar ett SMS till det korta numret 2023 genom att lämna ett mellanslag mellan dem kan du få din HES-kod genom att skriva HES IDENTITY NO TEMPORARYBELGENOSON4HANE GILDIGHETSTID (DAG).

Krävs HES-kod på hotell?

HES-kodförfrågningar görs både under bokningen (via internet-telefon eller ansikte mot ansikte) och under godkännande av kunder till boendefaciliteten, och boknings- och antagningsprocedurer för de personer som inte har någon risk (diagnostiserad eller inte kontaktad) utförs.

Vem är HES-koden obligatorisk?

HES-koden har utformats för alla passagerare att resa säkert. Användningen av detta system, som kommer att gälla i flyg, tåg, stads kollektivtrafik och bussresor, är obligatoriskt för vuxna och barnpassagerare, medan stadens kollektivtrafik och inrikesresor och incheckningsaktiviteter är obligatoriska för passagerare under 2 år.

Hur kan jag få HES-kod för min make och barn?

För att få HES-kod via textmeddelande, skriv HES och lämna ett mellanrum mellan dem, de fyra sista siffrorna i det turkiska ID-serienumret och delningstiden (i antal dagar) och skickas till 4 som SMS.

Hur lång är HES-koden?

HES-koden kan vara giltig under en viss tidsperiod eller på obestämd tid. Din HES-kod måste vara giltig i minst 7 dagar till från sista slutdatum.

Hur köper jag tågbiljetter med HES-kod?

Det tillkännagavs att YHT-flyg startar den 28 maj. Republiken Turkiets statliga järnvägar (TCDD) Transport A.Ş. hemfavoriter i Life (HPP) med koden, High Speed ​​Train (YHT) delade videoföreläsningar om hur man får biljetter. Medborgarna undrade hur man skulle få biljetter med början av tågtjänster.

HEPP-kod och resetillståndsdokument är separata dokument, båda villkoren måste vara uppfyllda!

TCDD Taşımacılık A.Ş delade en video om hur man får biljetter till High Speed ​​Train (YHT) med koden som erhållits från Hayat Eve Sığar (HEPP) -applikationen. I videon berättas också medborgarna som har ”Resetillståndcertifikat” hur man får biljetter med koden de fick via Hayat Eve Sığar (HEPP) -applikationen. Du kan få mer detaljerad information genom att titta på videon.

Ersätter HES-koden dokument för resetillstånd?

Det rapporterades att den kod som erhölls från hälsoministeriet Hayat Eve Sığar (HEPP) ansökan inte ersatte ”Resetillståndcertifikatet” och medborgare med resrestriktioner kunde inte bara resa med HEPP-koden.

Hur man köper online tågbiljetter med Hes Code

Hur man flyter online tågbiljetter med Hes-kod

Hur man flyter online tågbiljetter med Hes-kod
Steg 1
Hur man flyter online tågbiljetter med Hes-kod
Steg 2
Hur man flyter online tågbiljetter med Hes-kod
Steg 3

Hur man flyter online tågbiljetter med Hes-kod

Hur får man Hes-kod?

Hur man får Hes-kod
Steg 1
Hur man får Hes-kod
Steg 2
Hur man får Hes-kod
Steg 3
Hur man får Hes-kod
Steg 4
Hur man får Hes-kod
Steg 5
Hur man får Hes-kod
Steg 6
Hur man får Hes-kod
Steg 7
Hur man får Hes-kod
Hur man får Hes-kod

HES-kodfrågor och svar

Jag är under 18 år. Hur kan jag få HES-koden? Passagerare under 18 år kan få sin HES-kod på två sätt. Skriv HES och lämna ett mellanrum mellan dem; TR-identitetsnummer, de sista fyra siffrorna i TC-identitetsserienumret och delningsperioden skrivs och skickas till 2 som ett SMS. För detaljer Klicka här .Om du skickar ett SMS till det korta numret 2023 genom att lämna ett mellanslag mellan dem kan du få din HES-kod genom att skriva HES ID NO TEMPORARYBELGENOSON4HANE GILDIGHETSTID (DAG). För detaljer Klicka här .HES-koden har utformats för att alla passagerare ska kunna resa säkert. Användningen av detta system, som kommer att gälla i flyg, tåg, stads kollektivtrafik och bussresor, är obligatoriskt för vuxna och barnpassagerare, medan kollektivtrafik i stad och inrikes resor och incheckningsaktiviteter är obligatoriskt för vuxna och barnpassagerare. För detaljer Klicka här .För att få HES-kod via textmeddelande räcker det att skriva HES och ange följande information om din make eller dina barn, vilket lämnar ett mellanrum mellan dem: TC ID-nummer, de senaste 4 siffrorna i TC ID-serienummer och delningstid (i antal dagar) kommer att skrivas och SMS kommer att skickas till 2023. kan kastas. För detaljer Klicka här .HES-koden kan vara giltig under en viss tidsperiod eller på obestämd tid. Din HES-kod måste vara giltig i minst 7 dagar till från sista slutdatum. För detaljer Klicka här .Skriv HES och lämna ett mellanrum mellan dem; Du kan få HES-kod för utlänningar genom att skriva nationalitetspass (IRN) passnummer, födelsedatum (i år) efternamn och slutligen antalet dagar och skicka ett SMS till 2023. För detaljer Klicka här .För att få HES-kod via textmeddelande, skriv HES och lämna ett mellanrum mellan dem, de fyra sista siffrorna i det turkiska identitetsserienumret och delningstiden (i dagar) kommer att skrivas och skickas till 4 som SMS. För detaljer Klicka här .HES-kod kan nu erhållas via E-Devlet, där vi har genomfört många officiella transaktioner utan att gå till offentliga institutioner. Först och främst loggar e-förvaltningsanvändare som vill få HES-kod in i systemet med sitt TR-ID och lösenord. Sedan kan medborgare som skriver "HES-kodförfrågan" i sökrutan uppe till höger skapa en kod från skärmen som visas i detta avsnitt och använda den i vilken institution som helst. För detaljer Klicka här .användare som loggar in meddelandeavdelningen på telefonen HES skrev lämnar utrymme mellan dem från ID-numret, Republiken Turkiet skrev till de sista fyra siffrorna i serienumret i ID och koddelningstid, 4 textmeddelanden (SMS) Du kan få koden genom att skicka. SMS som ska skickas till 2023: HEPP 30000000001 1234 90  För detaljer Klicka här .Användare som vill få koder på sina telefoner måste först ladda ner applikationen från mobilmarknaderna på sina telefoner. Medborgare som installerar applikationen på sina telefoner kan skapa koden genom att ange avsnittet "HES-kodtransaktioner" efter att ha avslutat registreringsprocessen och klicka på "Generera HES-kod" -knappen. Användare kan bestämma sina CODE-användningsperioder. För detaljer Klicka här .HEPP-kodens resetillstånd kan inte ersättas! Du måste köpa både HES-koder och dokument för resetillstånd. TCDD Taşımacılık A.Ş delade en video om hur man får biljetter till High Speed ​​Train (YHT) med koden som erhållits från Hayat Eve Sığar (HEPP) -applikationen. I videon berättas också medborgarna som har ”Resetillståndcertifikat” hur man får biljetter med koden de fick via Hayat Eve Sığar (HEPP) -applikationen. För video- och bildberättelser Klicka här.TCDD Taşımacılık A.Ş delade en video om hur man får biljetter till High Speed ​​Train (YHT) med koden som erhållits från Hayat Eve Sığar (HEPP) -applikationen. I videon berättas också medborgarna som har ”Resetillståndcertifikat” hur man får biljetter med koden de fick via Hayat Eve Sığar (HEPP) -applikationen. För video- och bildberättelser Klicka här.TCDD Taşımacılık A.Ş delade en video om hur man får biljetter till High Speed ​​Train (YHT) med koden som erhållits från Hayat Eve Sığar (HEPP) -applikationen. I videon berättas också medborgarna som har ”Resetillståndcertifikat” hur man får biljetter med koden de fick via Hayat Eve Sığar (HEPP) -applikationen. För video- och bildberättelser Klicka här.Ladda Mer

sohbet

1 Trackback / Pingback

  1. HES-kodansökan startade i kollektivtrafikfordon i Gaziantep

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser