Högskolekvalitetsnämnden kommer att rekrytera 5 fortlöpande arbetare

Högskolekvalitetsnämnden kommer att rekrytera 5 fortlöpande arbetare
Högskolekvalitetsnämnden kommer att rekrytera 5 fortlöpande arbetare

för att delta i Higher Education Quality Council, 4857 och för att tillämpas i Att få arbetare till offentliga institutioner och förfaranden Turkiet inom ramen för principerna för reglering av sysselsättningsorganisationen (TEO) med hjälp av tabeller, följande fördelning visade "permanenta arbetare" undersökningen till personalrekrytering kommer att göras.


Ansökningsformulär

Kandidater 06/10 / 2020-10 / 10/2020 Between Turkey Business Association (TEO) kommer att kunna ansöka via elektroniska medier.

Partiinformation: Datum: 20/10/2020 Plats: Kvalitetsnämnden för högre utbildning Dragningen kommer att hållas i närvaro av en notarie och i närvaro av en kamera och inom ramen för koronavirusåtgärder, Högskolekvalitetsnämnden (YÖKAK) Dutube kan följas live på kanalen.

För detaljer om annons KLICKA HÄRsohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar