Ekrem İmamoğlu's Corona Virus Test var positivt

Ekrem İmamoğlu's Corona Virus Test var positivt
Ekrem İmamoğlu's Corona Virus Test var positivt

IMM SözcüMurat Ongun tillkännagav att koronavirusprovet från Istanbul Metropolitan kommun borgmästare Ekrem İmamoğlu var positivt.


Istanbul Metropolitan Municipality SözcüSü Murat Ongun ”Vår IMM-president Ekrem İmamoğlu Covid-19-test var positivt. Vår president, vars behandlingsprocess startade på sjukhuset, är bra. Vi presenterar den för allmänheten ”.

Man fick veta att İmamoğlus fru och barn, som delade en video som han tog från sjukhusrummet på sitt sociala mediekonto, fick testa resultaten idag och kommer att släppas i morgon.

Ekrem İmamoğlu sa i sitt uttalande:

”Våra kära medborgare är jag naturligtvis ofta en testperson.

Jag hade till och med ett Kovid-test på onsdagen, det var negativt, men min feber steg runt kl. 21.00 igår kväll, och när jag kom in på sjukhuset med en feber på 38 grader tillbringade jag natten på sjukhuset och blev testad.

Från och med idag har det rapporterats att det är positivt. Jag mår faktiskt bra just nu. Min feber är inte dålig, fortsätter processen.

Det verkar inte finnas något som vi kan tolka som negativa i medicinska termer. Jag hoppas att vi får vår hälsa med det bästa.

Naturligtvis vill jag att alla våra medborgare ska vara uppmärksamma. I den här processen gör vi alltid våra meddelanden.

Låt oss minska kontakten så mycket som möjligt. Alla måste visa känslighet i denna mening. Det här är min största önskan.

Jag älskar er alla. Oroa dig inte för att allt kommer att fortsätta att vara vackert i Istanbul. Processen fortsätter.

Alla är i början av sina skyldigheter, efter Allahs ledighet. Jag älskar dig väldigt mycket, ta hand om dig själv. "

FÖRKLARING FRÅN sjukhuset

I uttalandet från det amerikanska sjukhuset, där İmamoğlu behandlades, ansökte borgmästare i Istanbul Metropolitan kommun, Ekrem İmamoğlu, till det amerikanska sjukhuset med symtom på övre luftvägsinfektion den 23 oktober 2020 kl. 22:00. COVID-19-testet befanns vara positivt i undersökningen. Han har god hälsa och behandlas på vårt sjukhus. " Det var sagt. (Sözcü)

 


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser