Månens visningsdag

Månens visningsdag
Månens visningsdag

Månen och stjärnorna som lyser upp vår omgivning under mörka nätter erbjuder oss en visuell fest. Det måste vara ganska trevligt att sova under denna magnifika natur. Men för att kunna se objekt på himlen helt behöver du en mörk, molnfri miljö. Att Turkiets resewebbplats Enuygun.com 20 månader specialmål från varandra till äventyrare som vill följa den speciella mörka himlen för övervakningsdagen.


Att titta på himlen på höga platser där det finns få industriella ljuskällor som belyser vår moderna värld är en av de största passionerna för naturälskare. Att vara vid rätt tidpunkt på rätt ställe för att titta på denna visuella fest som en gåva till mänsklighetens himmel egentligen snarare du önemli.sırt väska och Turkiet är redo att tältet Resesida i en privat himmelens värld 20 oktober Månad övervakningsdag från Enuygun.com du tittar på det vackraste och Turkiet de bästa rutterna.

Atacamaöknen, Chile

Atacamaöknen, en av de platser där världens bästa himmelutsikt kan ses med blotta ögat, är hem för hundratals astronomientusiaster varje år. Öknen, som är lättillgänglig med bil från Chile, har i allmänhet en transparent och klar himmel. Röda stenar och jordar skapar känslan av att vara på Mars.

National Sagamartha Park, Nepal

Hem till toppen av världens Everest, Nepals byar är också mycket mörka. Sagamartha National Park, nära Namche Bazaar på Mount Everest, är en av de mest speciella destinationerna där du kan se himlen.

Southwest National Park, Australien

Southwest National Park, där hundratals människor som vill se det naturliga mörka himmellägret, är en av de platser som amatörastronomer föredrar. Parken är också perfekt för astronomivandringar på natten.

Kackar Mountains

Kaçkarbergen, där den magnifika naturen i Östra Svarta havet kan observeras på bästa sätt, erbjuder en iögonfallande utsikt.Stjärnorna kan ses i den enklaste och renaste formen eftersom det inte finns någon ljusförorening i regionen, vilket är mycket lämpligt för att titta på himlen.

Gulluk Mountain National Park

Berget Güllük, även känt som Termessos, stiger från Antalyas travertinslättar och är hem till ruinerna av staden Termesos, grundad av Solim, en av ursprungsfolken i Anatolien. I denna unika skönhet där kullar, dalar och kanjoner äger rum kan du lämna dig själv till den unika utsikten över himlen.

Goose Mountains

Vilket anses vara en av de mest unika naturskönheterna i vårt land Kaz Mountains, en av Turkiets högsta syrehastighet. Samtidigt kan du lyssna på dig själv i Kazbergen, som är en idealisk region för att titta på himlen, och du kan resa till ett annat universum under miljoner stjärnor.

Vad ska du ta med dig när du ska titta på himlen?

Dessa punkter är platser där blåsiga och plötsliga väderförändringar är vanliga. Se till att du bär tjocka kläder, håller fötterna och nacken varma. Det är bra att ha en bra kamera med dig. Och naturligtvis;

  • Se till att du häller en varm dryck i en god termos.
  • Håll alltid några ficklampor och reservbatterier med dig.
  • Om du bestämmer dig för att slå läger i ett ökenområde, glöm inte att ta en trådlös telefon bland dina förnödenheter.
  • Om du har möjlighet kan du också skaffa dig ett teleskop.

 


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser