Balıkesirs kollektivtrafikförare deltog i utbildning om säkra körregler

BTT-förare deltog i "Safe Driving Rules Training"
BTT-förare deltog i "Safe Driving Rules Training"

Balıkesir Metropolitan Municipality Public Transport Inc. (BTT) förare deltog i "Safe Driving Rules Training" som hölls inom ramen för "Inrikesministeriets" Policy för implementering av motorvägssäkerhet ".


Projektutbildningsaktiviteter för att säkerställa trafiksäkerhet inom ramen för "Highways Traffic Safety Implementation Policy" som trädde i kraft 2017 i linje med instruktionerna från inrikesministeriets generaldirektorat för säkerhet fortsätter. I detta sammanhang; Balıkesir Public Transport Inc., ett dotterbolag till Balıkesir Metropolitan Municipality, har en hög risk att bli inblandad i olyckan på grund av dess ständiga närvaro i trafikmiljön. (BTT) -förare deltog i "Safe Driving Rules Training" som samordnades av provinspolisen.

Utbildningen, som gavs för att säkerställa vägtrafiksäkerhet och för att minimera människoliv och skador som orsakats av trafikolyckor över hela landet, hölls i träningshallen på polisavdelningen Sports and Education Complex. 20 BTT-förare deltog i utbildningarna som hölls i enlighet med reglerna för social distans.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser