Fungerar i Balıkesir Traffic Education Park Fortsätt med full hastighet

Fungerar i Balıkesir Traffic Education Park Fortsätt med full hastighet
Fungerar i Balıkesir Traffic Education Park Fortsätt med full hastighet

Arbetar i Balıkesir Traffic Education Park Fortsätt med full hastighet; Balıkesir Metropolitan Municipality bygger ett trafikutbildningsområde i syfte att höja en generation som är känslig för trafikregler. Arbetet fortsätter i full gång i parken, som är byggd på ett område på 10 tusen 36 kvadratmeter och där en miniatyrstad kommer att återupplivas.


Balıkesir Metropolitan Municipality har börjat bygga en trafikutbildningspark för att skapa ett mer medvetet samhälle genom att hjälpa barn att få trafikregler och kultur i ung ålder. Utbildningsparken, där trafikutbildning kommer att ges till förskolelever, grundskole- och gymnasieelever tillsammans med erfarna trafikinstruktörer, kommer att byggas på ett område på 10 tusen 39 kvadratmeter i Karesi-distriktet Paşaalan-distriktet. Trafikträningsparken, där storstadsgrupper fortsätter att arbeta snabbt, är planerad att vara klar och tas i bruk i november.

EN MINIATURSTAD

Det syftar till att minska de framtida trafikproblemen i denna miniatyrstad, där barn kommer att lära sig att ha kul med att använda batteridrivna fordon, inklusive katastrofbostadsbyggnad, brandstation, sjukhus, skola, marknad, cafeteria, väghållningsingång, trafikskyltar, tåg- och bussmodeller. Trafikutbildningsparken, som kommer att bli ett av de viktigaste utbildningscentren i Balıkesir, har också en pedagogisk amfiteater, cykel- och gågata och en lekplats.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser