HES-kodansökan startade i kollektivtrafikfordon i Gaziantep

HES-kodansökan startade i kollektivtrafikfordon i Gaziantep
HES-kodansökan startade i kollektivtrafikfordon i Gaziantep

Gaziantep Metropolitan Municipality Department of Health samarbetar ny typ av Koronavirüs'l för (Kovid-19) strid som täcks för att förhindra att stadsborna kollektivtrafik av medborgare bör införas i filyasyo-systemet genom att kasta en första i Turkiet HES (Life is often home) Uppförandekod En presslansering hölls med deltagande av Metropolitan borgmästare Fatma Şahin och Gaziantep-guvernören Davut Gül.


Hur får man HES-kod?

I samordningen av Gaziantep Governorship, Metropolitan kommun borgmästare Fatma Şahin och biträdande hälsominister Dr. Efter att HES (Hayat Eve Sığar) Code Application Protocol undertecknades mellan Şuayip Birinci, organiserades en presslansering. Följaktligen kan medborgare som registrerar sig genom att gå in i HES-applikationen kunna mata in data från hes.gaziulas.com.tr fram till den 17 oktober 2020 för att integrera sin information i GaziantepKart. Passagerare som inte registrerar sig inom 15 dagar kommer att blockeras. Således kan kontakt eller positiva patienter följas när de använder kollektivtrafik i staden.

Vid lanseringen på Democracy Square den 15 juli exemplifierades driften av systemet via GaziantepKart i det stadsbaserade kollektivtrafikfordonet, som är systemets applikationsområde som kommer att öka medvetenheten om den nya typen av Coronavirus.

ŞAHİN: VI FRÅGAR MEDBORGARE ATT REGISTRERA HANS KOD snabbt

Borgmästare i Gaziantep Metropolitan kommun, Fatma Şahin, betonade att de är det första laget som förverkligar projektet som försöks genomföras i 81 provinser och sa: ”För att omvandla cirkulärerna från ordförandeskapet, inrikesministeriet och hälsoministeriet kommer din infrastruktur att vara lämplig för detta och du behöver ett system för att följa det. Vi arbetade med "Vem kommer att göra vad" och "Hur kommer samordningen att uppnås här" i cirkulärerna som kom under ledning av vår guvernör. Det viktigaste i detta system i storstäder är kollektivtrafik. Med de inkommande cirkulärerna kommer du inte längre att kunna åka kollektivt om du är ett positivt fall eller misstänker medan du är på kollektivtrafik. I Ankara förklarade vi att Gaziantep-kortet fungerade systematiskt med biträdande hälsominister och hur HES-kodsystemet och TR-identitetsnumret fungerar. Under TEKNOFEST-perioden undertecknade vi ett protokoll och förberedde mjukvaruhårdvaran för detta system. första gången i Turkiet, Istanbul, Ankara, Izmir, inklusive Gaziantep var förebild här. Systemet accepterar inte kontakt och positiva fall med Gaziantep-kortsystemet. Denna situation är viktig för oss eftersom vi behöver skydda personen och samhället. Vi måste skydda hälsan hos alla som stiger på bussen. För detta måste du ha etablerat den smarta staden, infrastrukturen för smarta transporter. Om vi ​​inte hade skapat infrastrukturen för smarta transporter 2017 skulle vi inte kunna uppfylla denna önskade efterfrågan idag. Vi har en mycket seriös mjukvara och hårdvara, utbildad arbetskraft. Detta system skapade en hälsosam och säker stadsinfrastruktur. Vår begäran från medborgarna är att registrera deras "HES-kod" mycket snabbt. Eftersom han måste skydda sig själv, sin familj och de äldre. Vi kommer att ha integrerat detta system inom 15 dagar ”.

GOVERNOR GÜL: KONTAKTADE ELLER POSITIVA PATIENTER ANVÄNDER INTE MASSATransport

Gazianteps guvernör Davut Gül påminde om att de kan dela upp patienterna i karantän i 3 och sade: ”De som har behandlats på sjukhuset, de som har positiva fall men inte visar symtom och de som har varit i kontakt och har observerats i 14 dagar. Speciellt kontaktade medborgare påverkas inte alltid av epidemin så att de kan gå ut och tänka att de mår bra. Med detta system kommer medborgare som är i nära kontakt med massepidemin att hindras från att använda kollektivtrafik. När detta först kom till dagordningen hade vi ett möte med inrikesminister Süleyman Soylu. Han blev en efterföljare av situationen och sedan undertecknades ett protokoll mellan hälsoministeriet och Metropolitan Municipality.

När vi jämför det enligt cirkuläret har vi uppfyllt centraladministrationens direktiv på kort tid som tre dagar. Men även om detta kan verka som tre dagar ser vi att det finns smarta städer som investerats i staden 3. Gaziantep är redo. Vi fann att totalt 3 personer använder engångskort vid transport dagligen. Detta betyder följande; Det finns 2017 av 300 tusen passagerare som använder ett enskilt kort. Situationen för medborgare som använder enskilda kort kommer också att formuleras inom 10 dagar och upphämtning av passagerare kommer inte att göras utan att ifrågasätta HES-applikationen under transport. Det är en stor fördel för vår stad. Men jag har en förfrågan från er gazistadsbor. Var noga med att använda dina GaziantepCards vid transport så att alla passagerare kan tillgodose sina transportbehov genom dessa kort så mycket som möjligt.

HES-kodfrågor och svar

Jag är under 18 år. Hur kan jag få HES-koden? Passagerare under 18 år kan få sin HES-kod på två sätt. Skriv HES och lämna ett mellanrum mellan dem; TR-identitetsnummer, de sista fyra siffrorna i TC-identitetsserienumret och delningsperioden skrivs och skickas till 2 som ett SMS. För detaljer Klicka här .Om du skickar ett SMS till det korta numret 2023 genom att lämna ett mellanslag mellan dem kan du få din HES-kod genom att skriva HES ID NO TEMPORARYBELGENOSON4HANE GILDIGHETSTID (DAG). För detaljer Klicka här .HES-koden har utformats för att alla passagerare ska kunna resa säkert. Användningen av detta system, som kommer att gälla i flyg, tåg, stads kollektivtrafik och bussresor, är obligatoriskt för vuxna och barnpassagerare, medan kollektivtrafik i stad och inrikes resor och incheckningsaktiviteter är obligatoriskt för vuxna och barnpassagerare. För detaljer Klicka här .För att få HES-kod via textmeddelande räcker det att skriva HES och ange följande information om din make eller dina barn, vilket lämnar ett mellanrum mellan dem: TC ID-nummer, de senaste 4 siffrorna i TC ID-serienummer och delningstid (i antal dagar) kommer att skrivas och SMS kommer att skickas till 2023. kan kastas. För detaljer Klicka här .HES-koden kan vara giltig under en viss tidsperiod eller på obestämd tid. Din HES-kod måste vara giltig i minst 7 dagar till från sista slutdatum. För detaljer Klicka här .Skriv HES och lämna ett mellanrum mellan dem; Du kan få HES-kod för utlänningar genom att skriva nationalitetspass (IRN) passnummer, födelsedatum (i år) efternamn och slutligen antalet dagar och skicka ett SMS till 2023. För detaljer Klicka här .För att få HES-kod via textmeddelande, skriv HES och lämna ett mellanrum mellan dem, de fyra sista siffrorna i det turkiska identitetsserienumret och delningstiden (i dagar) kommer att skrivas och skickas till 4 som SMS. För detaljer Klicka här .HES-kod kan nu erhållas via E-Devlet, där vi har genomfört många officiella transaktioner utan att gå till offentliga institutioner. Först och främst loggar e-förvaltningsanvändare som vill få HES-kod in i systemet med sitt TR-ID och lösenord. Sedan kan medborgare som skriver "HES-kodförfrågan" i sökrutan uppe till höger skapa en kod från skärmen som visas i detta avsnitt och använda den i vilken institution som helst. För detaljer Klicka här .användare som loggar in meddelandeavdelningen på telefonen HES skrev lämnar utrymme mellan dem från ID-numret, Republiken Turkiet skrev till de sista fyra siffrorna i serienumret i ID och koddelningstid, 4 textmeddelanden (SMS) Du kan få koden genom att skicka. SMS som ska skickas till 2023: HEPP 30000000001 1234 90  För detaljer Klicka här .Användare som vill få koder på sina telefoner måste först ladda ner applikationen från mobilmarknaderna på sina telefoner. Medborgare som installerar applikationen på sina telefoner kan skapa koden genom att ange avsnittet "HES-kodtransaktioner" efter att ha avslutat registreringsprocessen och klicka på "Generera HES-kod" -knappen. Användare kan bestämma sina CODE-användningsperioder. För detaljer Klicka här .HEPP-kodens resetillstånd kan inte ersättas! Du måste köpa både HES-koder och dokument för resetillstånd. TCDD Taşımacılık A.Ş delade en video om hur man får biljetter till High Speed ​​Train (YHT) med koden som erhållits från Hayat Eve Sığar (HEPP) -applikationen. I videon berättas också medborgarna som har ”Resetillståndcertifikat” hur man får biljetter med koden de fick via Hayat Eve Sığar (HEPP) -applikationen. För video- och bildberättelser Klicka här.TCDD Taşımacılık A.Ş delade en video om hur man får biljetter till High Speed ​​Train (YHT) med koden som erhållits från Hayat Eve Sığar (HEPP) -applikationen. I videon berättas också medborgarna som har ”Resetillståndcertifikat” hur man får biljetter med koden de fick via Hayat Eve Sığar (HEPP) -applikationen. För video- och bildberättelser Klicka här.TCDD Taşımacılık A.Ş delade en video om hur man får biljetter till High Speed ​​Train (YHT) med koden som erhållits från Hayat Eve Sığar (HEPP) -applikationen. I videon berättas också medborgarna som har ”Resetillståndcertifikat” hur man får biljetter med koden de fick via Hayat Eve Sığar (HEPP) -applikationen. För video- och bildberättelser Klicka här.Ladda Mer

sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser