Inrikesministeriet 30 föreningar som rekryterar assistentrevisorer

Inrikesministeriet 30 föreningar som rekryterar assistentrevisorer
Inrikesministeriet 30 föreningar som rekryterar assistentrevisorer

30 lediga tjänster i generaldirektörsgruppen för inrikesministeriets centrala organisation kommer att rekryteras till inrikesministeriets biträdande revisor för föreningar med inträdesprovet (muntlig) som ska hållas i Ankara mellan den 08-11 december 2020.

TILLGÄNGLIGA (MUNTLIGA) PROVKRAV


1 - Uppfyllelse av villkoren i artikel 657 punkt A i tjänstemannalagen nr 48,

2- Att ha examen från en av fakulteterna för juridik, statsvetenskap, ekonomi, företagsekonomi, ekonomi och administrativ vetenskap som tillhandahåller minst fyra års grundutbildning, eller en av de inhemska och utländska utbildningsinstitutioner vars likvärdighet accepteras av behöriga myndigheter,

3- Att vara under trettiofem år från och med den första dagen i januari det år där inträdesprovet hålls (de som är födda efter 01/01/1985),

4 - Bland de sökande som har fått minst 23 KPSS-poäng från "Public Personnel Selection Exam KPSSP70", vars giltighetstid inte har löpt ut från tidsfristen för tentamen, bland de sökande, bland de högsta poängen 120 (andra kandidater med samma poäng som den 120: e kandidaten) tar också inträdesprovet).

TILLÄMPNINGSMETOD OCH PLATS

1- Kandidater; Av vår tjänst http://www.icisleri.gov.tr Till "Inrikesministeriets föreningar 2020-2021 Assistant Auditor Entrance (Oral) Exam Job Request Form" på länken för examensansökan som ska publiceras på webbplatsen. http://www.turkiye.gov.tr De kommer att gälla med e-Devlet-lösenordet på internetadressen mellan 02-06 november 2020 och fylla i den elektroniska miljön. Eftersom ansökningarna kommer att tas emot elektroniskt accepteras inte ansökningar via post eller personligen.

2- Eftersom ansökningarna kommer att göras med e-förvaltningslösenord, kandidaterna http://www.turkiye.gov.tr Måste ha konto. För att kunna använda det aktuella kontot måste kandidater få ett lösenord för e-förvaltning. Kandidater kommer att kunna få kuvertet som innehåller lösenordet för e-förvaltning genom att skicka in sitt ID med sitt TR-ID på sin personliga ansökan från PTT Central Directorates.

3 - Kandidater som fyller i jobbformuläret elektroniskt, fyller i ansökan utan några fel och helt och är säkra på att deras information är korrekt, ska trycka på knappen "Spara min information". Ansökningar från kandidater som inte utför denna process registreras inte i systemet och kandidater i denna situation kommer inte att kunna göra anspråk på några rättigheter. Kandidater som inser att det finns en ofullständig eller felaktig information måste uppdatera sin information igen till kl. 06 den 2020 november 17 och slutföra ansökningsprocessen genom att klicka på knappen "Spara min information".

4- Gradueringsinformationen för kandidater som kommer att ansöka om antagningsprovet (muntlig) tas emot automatiskt från högskolan. Kandidater som är felaktiga / ofullständiga i sin information eller som inte har exameninformation från högskolan är skyldiga att kryssa i relevant ruta i ansökningsformuläret och ange sin uppdaterade information manuellt, i detta fall det godkända examensprovet eller http://www.turkiye.gov.tr De måste ladda upp sina examensdokument i pdf- eller jpeg-format till tentamen.

5- Kandidater som har tagit examen från utbildningsteorier i Turkiet eller utomlands och har likvärdighet med relevanta fakulteter angående den utbildningsstatus som krävs i annonsen ska markera den relevanta rutan i fliken Utbildningsinformation och ladda upp motsvarande dokument.

6- Militärinformationen om manliga kandidater mottas automatiskt från Försvarsdepartementet, kandidater med fel i informationen måste kryssa i den relevanta rutan, ange aktuell information manuellt och ladda upp sina militärstatusdokument i pdf- eller jpeg-format till modulen.

7- Vid kandidaternas ansökningsstadium, ministeriets generaldirektorat för personal http://personel.icisleri.gov.tr De måste ladda upp 600 * 800 storlek 300 dpi bildkvalitetsfoton till modulen i pdf- eller jpeg-format, tagna i enlighet med funktionerna i avsnittet "Fotostandarder som ska användas i personalidentitetskort" på fliken "Personalidentitetskort" på internetadressen.

8- Eftersom systemet kommer att stängas kl. 06 den 2020 november 17 efter att ansökningarna har slutförts, skrivs inte formuläret för jobbförfrågan ut efter angiven tid. Därför är kandidater skyldiga att skriva ut formuläret Jobbförfrågan mellan de angivna ansökningsdagarna före 30:17.

9- Det är obligatoriskt att ladda upp ett eller flera av de nödvändiga dokumenten till modulen enligt de förfaranden och principer som anges i tillkännagivandet inom ansökningsperioden under antagning (muntlig) examensansökan. Kandidater som inte laddar upp de nödvändiga dokumenten till systemet i ansökningsfasen kan inte göra anspråk på några rättigheter och ansvaret tillhör de relevanta kandidaterna. Ansökningar via post eller för hand accepteras inte, eftersom ansökningar kommer att tas emot via Business Request Form i elektronisk miljö.

10- Ansökningar som inte görs vederbörligen och / eller i tid accepteras inte.

11- Ingen anmälan kommer att göras till sökande som inte kan få rätt att delta i provet.

För detaljer om annons KLICKA HÄR


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser