3 tusen passagerare föredrar HAVASAK

3 tusen passagerare föredrar HAVASAK
3 tusen passagerare föredrar HAVASAK

HAVASAK, som togs i bruk av Metropolitan Municipality den 18 september, väckte stor uppmärksamhet från medborgarna. Trots pandemiperioden föredrog cirka 3 XNUMX passagerare HAVASAK på kort tid.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BELPAŞ bünyesinde faaliyet göstermeye başlayan HAVASAK’lar, Sakaryalı vatandaşları Sabiha Gökçen Havalimanı’na taşıyor. Koronavirüs tedbirlerinin uygulandığı 29 kişilik modern otobüs filosuyla 9 gidiş ve 9 geliş seferi olmak üzere ulaşım imkânı sunan HAVASAK’lar ilk bir aylık süreçte yaklaşık 3 bin vatandaşa hizmet sundu.

Vår stad älskade HAVASAK

I uttalandet från BELPAŞ om ämnet, ”Vi lämnade den första månaden med Sabiha Gökçen flygplatsflygningar, där vår storstadsborgmästare Ekrem Yüce delade sina goda nyheter med vår stad. Cirka 3 tusen passagerare föredrog HAVASAK framför flygplats- och stadstransporter. Vi är tacksamma till alla våra medborgare som visade intresse för vår HAVASAK-flotta. Med vår moderna flotta med 29 fordon med en kapacitet på 5 personer fortsätter HAVASAKs sina flygningar med 9 avgångar och 9 returer i första hand. Medborgare kan nå HAVASAK från biljettdödpunkter i totalt 8 filialer, inklusive City Square, Terminal, Campus, Blue Stop, Çark Caddesi, Streetal Street, Erenler Potato Market och Sabiha Gökçen Airport i hela staden. Online-biljettförsäljning sker via numret 0850 480 34 54 eller via havasak.com.tr och belpas.com.tr. HAVASAKs, som erbjuder bekvämare, säkrare och hälsosammare transportmöjligheter för våra medborgare, står till tjänst för alla våra medborgare ”.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser