Äldre och funktionshindrade Denizli-kortvisumperiod och HEPP-integration

Äldre och funktionshindrade Denizli-kortvisumperiod och HEPP-integration
Äldre och funktionshindrade Denizli-kortvisumperiod och HEPP-integration

Viseringsperioden har börjat för andra innehavare av ”Denizli-kort”, som är 65 år och äldre, funktionshindrade och som får gratis transport på grund av sina lagliga rättigheter, som Denizli Metropolitan Municipality har tagit i bruk vid stadsbusstransporter. Medan det sista visumdatumet tillkännagavs den 30 november, uppgavs det att korten också skulle integreras med HES-koden, så medborgarna bör komma med HES-koden.


Visumperioden har börjat för kort till äldre, funktionshindrade och andra innehavare av Denizli-kort som är 65 år och äldre, som drar nytta av gratis transport på grund av sina lagliga rättigheter, vilket Denizli Metropolitan Municipality erbjuder gratis användning i stadstransporter. I detta sammanhang har det meddelats att medborgare i åldern 65 år och äldre som har rätt att använda gratis Denizli-kortet och funktionshindrade medborgare, liksom andra innehavare av Denizli-kort som drar nytta av busstransport gratis på grund av sina lagliga rättigheter, såsom pressmedlemmar, måste få sina kortvisum fram till 30 november 2020. Det tillkännagavs att innehavare av Denizli-kort som är 65 år och äldre som har visum kommer att kunna utföra sina visum genom att visa ett officiellt dokument som ID, körkort och funktionshindrade korträttighetsinnehavare med sin identitet och giltiga rapporter.

Äldre och funktionshindrade Denizli Card-emittenter uppmärksamhet

Även om det anges att% 40 och över% funktionshindrade rapporterar fotokopia (stämplade som original) och 1-passpassfoton krävs för att ta bort Denizli-kortet med fri funktionshinder, 65-kopior av 1-kopior (ID, körkort ...) och 1-kopior som innehåller ID-information för äldre. passfoto krävdes. Passfoton bör tas inom den senaste 6 månaden.

Var kommer förfarandena för integrering av visum och HES-kod att göras?

Visumförfaranden för relevanta medborgare tillhör Denizli Metropolitan Municipality Transportation Inc .; Governorate Station (fd privat administration) Card Filling Center, Bayramyeri Square Card Filling Center, Denizli Metropolitan Municipality Building Card Filling Center, Bus Station Card Filling Center och Pamukkale University (PAU) Hospital Card Refilling Center. Det har meddelats att nämnda innehavare av Denizli-kort som inte hade viseringsprocessen förrän den 30 november 2020 inte kommer att kunna använda sina kort förrän de har viseringsförfarandet.

Hur får man HES-kod?

Medan kortens sista visumdatum tillkännagavs den 30 november 2020, uppgavs att korten också skulle integreras med HES-koden, så medborgarna bör komma med HES-koden.

  • HES-kodsökning görs via e-förvaltning. Knappen Ny HES-kod klickas på sidan som öppnas. Den person till vilken HES-koden kommer att produceras väljs och fortsätter. HES-kodens namn och giltighetsperiod bestäms. Generering av HES-kod är klar.
  • Det ingår i avsnittet "HES-kodtransaktioner" i Hayat Eve Sığars mobilapplikation. Klicka på knappen "Generera HEPP-kod". CODE-användningstid har valts och CODE skapas.
  • Skriv HES och lämna ett mellanslag mellan dem och skriv TR ID-numret, de sista 4 siffrorna i TR ID-serienumret och delningstiden (som antalet dagar) och skicka det till 2023 som ett kortmeddelande (SMS).

sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser