Yozgat YHT-stationer fortsätter med full hastighet

Yozgat YHT-stationer fortsätter med full hastighet
Yozgat YHT-stationer fortsätter med full hastighet

Yozgat YHT Station Construction Works Fortsätt med full hastighet; TCDD: s chef Ali Ali İhsan Uygun, tillsammans med teamet som ansvarar för projektet, undersökte byggnadsarbetena för Yozgat YHT Station byggnad och teknisk servicebyggnad på rutten inom ramen för Ankara Sivas High Speed ​​Railway Project.


Om att avstånden förkortades med ansträngningarna från dem som arbetade i detta projekt, och att moderna och snabba broar etablerades mellan städerna, sade Ali İhsan Uygun: "Spänningen och lycken ökar exponentiellt när projektet kommer närmare slutet varje dag."

Besök Yozgat Transformer Center, vars byggprocess och tester har slutförts, "Vi arbetar flitigt för att ge en höghastighetstågupplevelse som är värd vår nation." sa.

Senare undersökte TCDDs chef Ali İhsan Uygun den sista tunneln T318 i Ankara - Sivas High Speed ​​Railway Project, som ligger 318: e kilometer mellan Kırıkkale och Sivas och vars konstruktion slutfördes.

Uygun tackade arbetarna som arbetade dag och natt för genomförandet av projektet och sa att vi gör oss redo för den stora dagen med deras ansträngningar.

Den här bildspelet kräver JavaScript.sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar