TAI har än en gång blivit mästare inom försvar och luftfart

TAI har än en gång blivit mästare inom försvar och luftfart
TAI har än en gång blivit mästare inom försvar och luftfart

TAI har återigen blivit mästare inom försvar och luftfart; Turkish Aerospace Industries (TAI), Turkey Exporters Assembly (TIM), som varje år anordnas av "Exportörer av Turkiets första 1000" återigen präglas av TAI-utmärkelsen. TAI stärkte sin plats i första hand i kategorin "Försvars- och luftfart" i år som tidigare år. TAI rankades som 1000: e bland 27 företag i allmänhet.


Turkiets ledande flyg- och rymdföretagsprojekt som TAI kommer att fortsätta att tillbringa ett liv, med 599 miljoner US-dollar exporttillverkare "Aerospace and Defense" vann mästerskapsexporten. TAI, som rankades först i samma kategori med en exportartikel på 540 miljoner USD förra året, fortsatte sin ambitiösa uppgång också i år.

Om den turkiska flygindustrin

Turkish Aerospace Industries, fasta och roterande vingplattformar från obemannade flygfordon och rymdsystem upp till integrering av luftfart och design av flyg- och rymdsystem, utveckling, modernisering, tillverkning, integration och livscykelstöd i Turkiets teknikcenter; Det är bland de globala aktörerna inom flyg-, rymd- och försvarsindustrin.sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar