Folkets livsmedels- och producentmarknad tillsammans i Buca

Folkets livsmedels- och producentmarknad tillsammans i Buca
Folkets livsmedels- och producentmarknad tillsammans i Buca

Folkets livsmedelsbutik, som Izmir Metropolitan Municipality öppnade sin sjätte filial på Buca Butchers Square för att leverera hälsosam, billig och pålitlig mat till allmänheten, väcker stor uppmärksamhet. Buca Villages Producer Sales Area, etablerat på samma torg, samlar invånarna i Buchali med icke-mellanhänder varje torsdag.


Folkets Bakka, som implementerades av Izmir Metropolitan Municipality borgmästare Tunç Soyer med visionen "Ett annat jordbruk är möjligt", fortsätter att möta befolkningen i Izmir i olika delar av staden. Konak Gültepe, den första som öppnades i Kemeraltı, Bayraklı Özkanlar, Karşıyaka När man når Kyrenia och Menemen Ulukent öppnade People's Bakkalı sin sjätte filial på Buca Butchers Square. I Buca Villages Producer Sales Area, som sätts upp varje torsdag på torget, möter naturliga produkter medborgarna i Buchae på totalt 60 vävstolar. Marknaden, där 63 producenter, mestadels kvinnor från Belenbaşı, Karacaağaç, Doğancılar, Kırklar byar, och medlemmar av Buca Villages Agricultural Development Cooperative och Buca Women Producer Cooperative, samlas utan mellanhänder.

"En bro med folkets livsmedelsaffär"

Folkets livsmedelsbutik är byggda väggar mellan varandra fram till idag, sade bronsordförande att en bro ses bland tillverkare som vinner brödet av svettan med miljontals medborgare i städerna Soyer, denna bro än de skulle fortsätta att stärka, sade han att projektet kommer att arbeta för att sprida sig i hela Turkiet. President Soyer går med inhemskt utsäde, hanterar den producerade produkten och höjer mervärdestillverkaren av kooperativ eller föreningar för att säkerställa organisationen under paraplyprodukterna i hela Turkiet och livsmedelsbutiken och tillverkaren marknadsför Civic och betonar att man antar en etablerad jordbruksstrategi för marknadsföring till världen, han sa att han föddes som ett resultat av denna strategi.

Folket i Bucca som handlar från folkets livsmedelsbutik och producentmarknaden är också nöjda. 73-årige Hüseyin Yağ ”Den produkt vi köpte här är garanterad; ruttna rutubetli, inte surt. Vi är född och uppvuxen i Bukarest. Vi köper lokala produkter från producentmarknaden här. Vi känner alla till producenterna av byarna Buca, sade han.

Vad är människors livsmedel?

People's Bakkalı, som är ett av löftena från Izmir Metropolitan borgmästare Tunç Soyer under valperioden, syftar till att möjliggöra för kooperativ att marknadsföra sina produkter och att ge konsumenterna hälsosam och pålitlig mat. Det syftar alltså till att stödja både små producenter och skydda medborgarna. Izmir Offentliga producenters kooperativ som agentlösa produkter var som helst i Turkiet, säljs främst i livsmedelsbutiker. Det finns 400 olika produkter från produktgrupper som frukt och grönsaker, kött, mejeriprodukter, olika frukostmatar, pulser, olivolja, kryddor och hygienprodukter i allmänhetens livsmedelsgrenar. Produktdiversiteten ökar dag för dag med produkter som levereras från kooperativ över hela landet.sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar