Nationellt däck på World Rally Championship Track

Nationellt däck på World Rally Championship Track
Nationellt däck på World Rally Championship Track

Ledaren för Turkiets inhemska kapital PETLAS däckindustri, liksom investeringar i den sektor som markerar, med ansvarsfull sportvarumärkesidentitet och fortsätter att stödja arbetet med social utveckling.


Republikens Turkiets presidentmässa, 18-20 september mellan Turkey Automobile Sports Federation (TOSFED), organiserad av 19 idrottare och 130 bildeltagare från 65 länder, 2020 FIA World Rally Championship 5. race i Rally of Turkey är också hemma i de två första tävlingarna i Turkey Rally Championship värdar.

I det här loppet kommer fyra lag att vara på banan med PETLAS-däck utvecklade och producerade i vårt land med inhemskt kapital, inhemsk teknik och teknik och inhemsk arbetskraft.

I tävlingsorganisationen som ska köras på samma spår som VM-tävlingen kommer Halim Ateş-Bahadır Gücenmez-duon, med pionjärfordonet med dörrenummer "0" som ansvarar för trafiksäkerhet, att prova PETLAS-däck på banan.

Emre Erciyas-Hakan Uçucu, Dağhan Ünlüdoğan-Aras Dinçer, Buğra Can Kılıç - Ali Emre Yılmaz kommer att vara namnen som kommer att leta efter en plats på pallen med PETLAS-däck i loppet.

Rally of Turkey av en turkisk klassiker har en rättmätig plats i världsmästerskapet uttrycker PETLAS försäljningsdirektör Ahmet Candemir, "begränsade program genomförde mästerskap i pandemiska förhållanden, att äga rum inom ramen för ett litet antal villkor-mästerskap i Rally of Turkey, särskilt herr president Recep Tayyip Erdogan, inklusive Mr Youth och Det möjliggjordes av ansträngningarna från vår idrottsminister Mehmet Muharrem Kasapoğlu, kära kultur- och turismminister, Mehmet Ersoy och andra statsmän. Vi är skyldiga dem tacksamhet. Detta tävlingsförhållande i Turkiet Rally Championship på samma bana, som utvecklades i vårt land och ligger i världsklass återigen producerade våra tävlingsdäck ger oss stor stolthet och spänning. Här fortsätter vi att förbättra våra rallydäck med de erfarenheter vi har fått förra året och de uppgifter vi får efter varje lopp. Däcken som används i år är inte desamma som förra året. Vi gör förändringar i slaktkroppen och blandningen av våra däck och vi blir ständigt bättre. I TOSFED-samarbete, PETLAS Motorsport-avdelning med vårt tävlingsdäck, kör vi vårt program, vår största dröm, en turkisk idrottsman, Turkiets däck är Petlas världsmästare, "sa han.

Det 18 kilometer långa utmanande rallyt, som börjar med startceremonin på Marmaris Atatürk-torget fredagen den 707 september, avslutas med en prisutdelning i Asparan, söndagen den 3 september, efter kampen i 12 specialetapper i Marmaris och Datça-regionerna i 20 dagar. På grund av COVID 19-pandemin som har drabbat hela världen kommer det möte som tillåtits av hälsovårdsministeriets generaldirektorat för folkhälsa utan åskådare inte att skapa publikområden som de senaste åren.

Turkey Automobile Sports Federation (TOSFED) med samarbete och FoU förra året, med kraften PETLAS Motorsport-avdelning och tävlingsdäck som börjar utveckla programmet, våra landsdäck producerade av Petlas inhemska huvudledande märke inom däckindustrin, 2019 FIA World Rally Championship Rally of Turkey '' För säkerheten på scenen användes den i banbrytande fordon som tog på banan före tävlingarna och tog på sig uppgiften att sopa.sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar