Minister Karaismailoğlu introducerade strategidokument och handlingsplan för smarta transportsystem

Minister Karaismailoğlu introducerade strategidokument och handlingsplan för smarta transportsystem
Minister Karaismailoğlu introducerade strategidokument och handlingsplan för smarta transportsystem

Adil Karaismailoğlu, minister för transport och infrastruktur i Republiken Turkiet, sade: "Vi kommer att mobilisera över hela landet med alla våra institutioner för att förse vårt lands vägar med smarta transportsystem som åldern kräver." Adil Karaismailoğlu, minister för transport och infrastruktur, introducerade strategidokumentet och handlingsplanen för intelligenta transportsystem, utarbetad under ministeriets samordning, med ett program som hölls tisdagen den 29 september 2020.


Minister Karaismailoğlu påpekade att investeringarna i transport- och kommunikationstjänster parallellt med globaliseringen och den tekniska utvecklingen är den drivande faktorn för ekonomisk utveckling och en viktig indikator på välstånd, ”Denna situation har en dynamisk infrastruktur som kan integreras i en framtid där digitalisering är utbredd inom alla områden och svarar på dagens behov. kräver att vara. I detta sammanhang utför vi alla våra transport- och kommunikationsinfrastrukturer med långsiktig planering och beräkningar ”. Karaismailoğlu fortsatte enligt följande: "Vi agerar med visionen att skapa ett effektivt, säkert, effektivt, miljövänligt, hållbart och smart transportnätverk som är integrerat med alla transportsätt i vårt land, som använder uppdaterad teknik, använder inhemska och nationella resurser." Han talade i formen.

AUS tillhandahåller mångsidigt datautbyte mellan användar-fordon-infrastruktur-center utvecklat för ändamål som att minska restiderna, öka trafiksäkerheten, använda befintlig vägkapacitet effektivt och effektivt, öka mobiliteten och säkerställa energieffektivitet. System inkluderar övervakning, mätning, analys och kontrollmekanismer. Arbetet kommer också att inledas med att inrätta AUS Mobility Center för att samla in realtidsdata, göra transportanalyser, generera omedelbar trafikdensitet och flödesdata och göra händelseprognoser.

För strategidokument och handlingsplan för intelligenta transportsystem KLICKA HÄRsohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar