Minister Karaismailoğlu undersökte Salarha-tunneln

Minister Karaismailoğlu undersökte Salarha-tunneln
Minister Karaismailoğlu undersökte Salarha-tunneln

Transport- och infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, chef för motorvägar Abdulkadir Uraloğlu och den medföljande delegationen; Han gjorde en serie besök i Rize torsdagen den 24 september för att hålla olika kontakter och undersöka pågående projekt.


Minister Karaismailoğlu, som gjorde undersökningar i Salarha-tunneln under konstruktion under den första delen av Rize-programmet, fick information om tunnelarbetena från chefen.

Vår minister Karaismailoğlu, som passerade genom tunneln som snart kommer att vara färdigställd och tas i bruk, sa under sitt besök på tunnelbyggarbetsplatsen; ”Vi undersökte vårt arbete i Salarha Tunnel, ett av våra viktigaste motorvägsprojekt i Rize, på plats. Tack vare Salarha-tunneln, som ansluter Rize Ring Road - Küçükçayır, kommer den 12 kilometer långa vägen att minska till 4.3 kilometer och restiden på 30 minuter kommer att minska till 5 minuter. " sa.

Den 3 kilometer långa Salarha-tunneln, som är viktig för transporten av befolkningen i regionen och avlastningen av stadens struktur, kommer att minska trafiktätheten i staden och kustvägen med Salarha-tunneln, som är cirka XNUMX kilometer lång.sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar