Minister Karaismailoğlu presenterar strategidokument och handlingsplan för intelligenta transportsystem

Minister Karaismailoğlu introducerar strategidokument och handlingsplan för intelligenta transportsystem
Minister Karaismailoğlu introducerar strategidokument och handlingsplan för intelligenta transportsystem

Adil Karaismailoğlu, transport- och infrastrukturminister, kommer att presentera strategidokumentet och handlingsplanen för intelligenta transportsystem, utarbetad under ministeriets samordning, med ett program som kommer att hållas tisdagen den 29 september 2020.


Minister Karaismailoğlu påpekade att de investeringar som gjorts i transport- och kommunikationstjänster parallellt med globaliseringen och den tekniska utvecklingen är den drivande faktorn för ekonomisk utveckling och en viktig indikator på välstånd. kräver att vara. I detta sammanhang genomför vi alla våra transport- och kommunikationsinfrastrukturer med långsiktig planering och beräkningar ”.

digitalisering som säger att Karaismailoğlu med intelligenta transportsystem i Turkiets transport, alla transportsätt kommer att leda till strategidokument för intelligenta transportsystem och sa att de skulle leverera till alla intressenter i handlingsplanen.

Karaismailoğlu fortsatte enligt följande: ”Vi agerar med visionen att skapa ett effektivt, säkert, effektivt, miljövänligt, hållbart och smart transportnätverk som är integrerat med alla transportsätt i vårt land, som använder aktuell teknik, använder inhemska och nationella resurser”. Vi har slutfört det nationella AUS-strategidokumentet och handlingsplanen med värdefulla bidrag från alla våra intressenter som har något att säga inom detta område. "Vi kommer att mobilisera över hela landet med alla våra institutioner i smarta transportsystem."

AUS tillhandahåller mångsidigt datautbyte mellan användar-fordon-infrastruktur-center utvecklat för ändamål som att minska restiderna, öka trafiksäkerheten, använda befintlig vägkapacitet effektivt och effektivt, öka mobiliteten och säkerställa energieffektivitet. System inkluderar övervakning, mätning, analys och kontrollmekanismer. Arbetet kommer också att inledas med att inrätta AUS Mobility Center för att samla in realtidsdata, göra transportanalyser, generera omedelbar trafikdensitet och flödesdata och göra händelseprognoser.

Strategidokumentet och handlingsplanen för intelligenta transportsystem kommer att presenteras för allmänheten av minister för transport och infrastruktur, Adil Karaismailoğlu, med ett program som kommer att hållas vid Information Technology and Communication Authority tisdagen den 29 september 2020 kl. 11:00.sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar