Kabelbanan Fethiye Babadağ kommer att transportera 1 miljon människor per år

Kabelbanan Fethiye Babadağ kommer att transportera 1 miljon människor per år
Kabelbanan Fethiye Babadağ kommer att transportera 1 miljon människor per år

Muğla guvernör Tavlı undersökte linbaneprojektet i Fethiye Babadağ. Linbanan, som kommer att vara klar i slutet av året och kommer att transportera 1 miljon människor per år, kommer att ge ett stort bidrag till turismen.


Enligt rapporten från Erdogan Cankuş från Sabah; ”Muğla guvernör Orhan Tavlı undersökte linbaneprojektet som byggdes i Babadağ i Fethiye-distriktet där han kom till mötet för allmän ordning och fick information från myndigheterna. Fethiye distriktsguvernör Eyüp Fırat, Muğla provinsiella gendarmerikommandör Yusuf Kenan Topçu och provinspolischef Süleyman Suvat Dilberoğlu följde guvernören Tavlı.

TUSENTE 500-FOLKOR I HOUR

Guvernören Orhan Tavlı, som besökte Babadağs spår på 700 800, 900 500 och XNUMX XNUMX meter, informerades av Nazım Ekşi, en av företagets chefer. Det uppgavs att med linbanan, som förväntas vara klar i slutet av detta år, kommer XNUMX besökare att tas från Ölüdeniz till Babadağ på en timme, och om pandemiförhållandena försvinner kommer minst en miljon besökare att tas till Babadağ per år.

STOR BIDRAG TILL TOURISM

Guvernör Orhan Tavlı, som inspekterade linbaneprojektet i ungefär 3 timmar, sa: ”Projektet kommer att ge ett betydande bidrag till turismen i vårt land när det är klart. Jag önskar lycka till vårt land, sade han. Guvernör Orhan Tavlı fick information om de sociala faciliteterna som skulle föras till Babadağ med projektet, liksom transporten av besökare med linbanan och stolhissen.sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar