Ingenting som LE MANS 24 Hours Race

Ingenting som LE MANS 24 Hours Race
Ingenting som LE MANS 24 Hours Race

Även om formatet för Le Mans 24-timmarslopp 2020, världens viktigaste uthållighetslopp, kommer att skilja sig från de andra av många skäl, kommer MOTUL, loppets officiella oljesponsor, återigen att stå i centrum. Motuls långvariga partnerskap med Le Mans har blivit starkare genom åren, och detta demonstrerades när Motul blev den officiella sponsorn av "Le Mans 24 Hours E-Sports" -loppet, som hölls för första gången tidigare i år.


Det 88: e loppet, som erbjuder lagen som tävlar i världsmästerskapet med chansen att vinna extremt värdefulla dubbelpoäng, kommer att delta i det 60: e loppet med full rutnät, totalt 19 bilar kommer att delta och 14-timmarsloppet startar lördag 30 september kl 24:XNUMX och slutar efter XNUMX timmar.

Allt förändrades i Le Mans

Eftersom loppet, som traditionellt kördes i juni på grund av coronaviruspandemin, har försenats till september, kommer denna försening att medföra möjligheten till längre tävlingstid i mörka och hårdare väderförhållanden för både lag och förare att hantera. Den största förändringen blir dock att loppet kommer att hållas utan åskådare och därför kommer publiken att behöva följa hela evenemanget på digitala plattformar. MOTUL kommer att vara på tävlingsbanan i 5 dagar för att ge dig den här åtgärden och visa dig bakom kulisserna hur lagen förbereder sig för detta unika evenemang. Interaktiva möjligheter som anhängare inte får missa finns på Motul-konton på sociala medier så att de kan kommunicera vad de vill se under evenemanget före loppet.

MOTUL i full kraft i LMP2

Tack vare Motuls partnerskap med Gibson kommer mycket av det mycket konkurrenskraftiga LMP2-nätet på banan att stödjas av tävlingsvinnande smörjmedel från det franska märket Motul! MOTULs flaggskepp för i år kommer att vara DragonSpeed ​​USA-teamet, som kommer att tävla med två fordon, och publiken kommer att se hela loppet live inne i # 21 DragonSpeed-bilen, MOTULs Facebook och / eller dig.Tube kanal. I samma kategori finns 13 andra konkurrenter från sju olika europeiska länder och Amerika, alla stödda av MOTUL, alla tävlar om första plats på pallen.

Dessa 15 bilar kommer att dra nytta av Motuls Motorsport Range-produkter, inklusive den legendariska 300V Power 5W-30 och RBF700 bromsvätska, som krävs för att klara hela 24 timmar och nå mållinjen.

Oljeanalysstöd

Motul Racing Lab (Motul Racing Lab) kommer att ge teknisk support till alla konkurrenter oavsett om de använder Motul eller inte. Alla deltagare kommer att få en oljeanalystjänst av Motuls tekniska experter och laboratoriet kommer att vara öppet under tävlingsveckan.

Motul 300V Le Mans oljor kommer att säljas i Hepsiburada

Motul Turkey, i helgen erbjuder en speciell 300V Le Mans-serie prestandaolja till salu på Hepsiburada. Medan Motuls 300V-serie, vars prestanda har bevisats, är valet för många racingteam i världen, vädjar det också till prestanda bilentusiaster.

Under tävlingshelgen kommer fordonsägare att kunna köpa 300V Le Mans-serieoljor online via hepburada.com och produkterna kommer att vara tillgängliga för försäljning exklusivt den 19-20 september.

Båda delar före loppet, Le Mans 24-timmarslopp med viktiga ögonblick från både Turkiet Motul och du är också involverad i sociala mediekonton för att uppleva spänningen.

Hibya News Agencysohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar