Konya Metropolitan Municipality kommer att köpa bussförare

Konya Metropolitan Municipality kommer att köpa bussförare
Konya Metropolitan Municipality kommer att köpa bussförare

Bussförare kommer att rekryteras för att tilldelas inom Konya Metropolitan Municipality.


Villkoren för bussförare som kommer att rekryteras för att vara anställda i Konyas centrala distrikt, Karapınar Center, İsmil, Ovakavağı, Sızma, Hayıroğlu, är följande:

1. Efter att ha utfört militärtjänst med aktiv tjänst när det gäller militärtjänststatus.

2. Utan att det påverkar tillämpningen av bestämmelserna i artikel 22.05.2003 i arbetslagen daterad 4857 och numrerad 30, utan att ha någon psykisk sjukdom som kan hindra honom från att utföra sin tjänst kontinuerligt.

3. Även om de perioder som anges i artikel 53 i den turkiska strafflagen har gått; brott mot statens säkerhet, brott mot den konstitutionella ordningen och dess funktion, även om ett fängelsestraff eller benådning i ett år eller mer för ett brott begått avsiktligt, (...) (1) förskingring, utpressning, bestickning, stöld, bedrägeri, förfalskning att inte dömas för brott mot missbruk av förtroende, bedräglig konkurs, rigging av anbudet, rigging av verkställandet av handlingen, tvätt av tillgångar som härrör från brottet eller smugglingen.

4. Att inte straffas för prostitution, sexuella övergrepp, sexuella övergrepp mot barn, tvingad prostitution, brott mot sexuell immunitet, sexuella övergrepp, sexuella trakasserier, produktion och handel med droger eller stimulantia, upprättande av organisationer för att begå ett brott och okunnighet.

5. Alkohol, droger och så vidare. Av någon anledning har inga åtgärder vidtagits.

6. Att vara fysiskt och mentalt lämplig för att arbeta som förare.

7. Att ha ett busskörkort. (Att ha körkort E-klass erhållet före 01.01.2016 eller körkort D-klass erhållet efter 31.12.2015.

8. Att ha minst ett av SRC-1 eller SRC-2 dokumenten.

9. Att ha ett giltigt psykotekniskt intyg.

10. Från och med ansökningsdagen, inte vara yngre än 26 och inte äldre än 48.

11. Att vara minst en grundskoleexamen.

12. Bor helst i Konya Central District, Karapınar Center eller İsmil, Ovakavağı, Sızma, Hayıorğlu distrikt.

Kandidater som vill ansöka om 107 rekryteringsannonser för busschaufförer och uppfyller ovanstående villkor måste skicka nödvändiga dokument till “isbasvuru@konya.bel.tr” fram till den 12 oktober 2020, kl. 17.30. Andra ansökningar än e-post accepteras inte.sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar