Keltepe Ski Center kommer att erbjuda Four Seasons Service

Keltepe Ski Center kommer att erbjuda Four Seasons Service
Keltepe Ski Center kommer att erbjuda Four Seasons Service

Karabüks guvernör Fuat Gürel undersökte de planerade investeringsaktiviteterna för att diversifiera skidturismen och tillhandahålla tjänster för alla säsonger i Karabük Keltepe Ski Center, och gjorde utvärderingar med den medföljande delegationen.


Guvernör Fuat Gürel åtföljd av provinsiella generalförsamlingsordförande Hasan Yıldırım, provinsiella specialadministrations generalsekreterare Mehmet Uzun, ungdoms- och idrottsdirektör Coşkun Güven, skogsbrukschef Aydın Kırımlı, KBÜ Forest Faculty Vice Dean Assoc. Dr. Ufuk Coşgun, BAKKA Karabük-koordinator, Sakin Eren och Special Provincial Administration Engineers, kommer att avslöja den alternativa turismpotentialen i Keltepe-regionen och kommer att göra Keltepe Ski Center till en ny attraktion inom naturturism samt skiturism, bungalowhus, sportanläggningar, campingområden, vandring De utbytte idéer genom att undersöka områden där cykelleder och sociala anläggningar är planerade att byggas.

Dessutom fick guvernör Gürel, som också inspekterade asfaltarbeten, landskapsarkitekturen och parkeringsplatsarrangemanget på väg till skidcentret av den särskilda provinsadministrationen, information om arbetena från Mehmet Uzun, generalsekreteraren för den särskilda provinsadministrationen.

Guvernör Fuat Gürel, som gav instruktioner att genomföra de nödvändiga projektstudierna avseende de planerade investeringarna efter undersökningarna, sade: ”När dessa planerade projekt realiseras kommer vårt Keltepe-område och skidcenter att bli ett nytt attraktionscenter inom skid- och naturturism i vårt land och vår region. Vårt största problem här var bristen på boende, jag hoppas att när vi eliminerar denna brist kommer vårt Keltepe- och skidcenter att fungera i fyra säsonger.sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar