Turkiet stärker marinen med lokala och nationella anläggningar

Turkiet stärker marinen med lokala och nationella anläggningar
Turkiet stärker marinen med lokala och nationella anläggningar

Navy stärker de lokala och nationella resurserna men Turkiet förbereder sig för att lägga till nya plattformar som tilldelats inventeringen de senaste åren.


Turkisk försvarsindustri, "helt oberoende Turkiets försvarsindustri" fortsätter att arbeta med målet. Eftersom "Blue Homeland" är en del av det fortsätter aktiviteterna i full fart för att öka havskraften.

Speciellt under de senaste 18 åren, under samordning av presidentens presidentförsvarsindustrins ordförandeskap, gjordes många leveranser för de marinsystem som behövdes av säkerhetsstyrkorna på fältet, och originalprodukter utvecklades med lokala bidrag på upp till 70 procent.

TCG Heybeliada, TCG Büyükada, TCG Burgazada och TCG Kınalıada, utvecklade och producerade som en 100 procent inhemsk design inom ramen för det första nationella krigsfartyget MİLGEM Project; TCG Bayraktar och TCG Sancaktar, som tillhandahåller nödtjänsttjänster med amfibieoperationer, fordon och personaltransport, brandstöd och hjälp vid naturkatastrofer, och Oruç Reis Seismic Research Ship, som söker efter naturresurser i haven, var de framstående sjöplattformarna under denna period.

Dessutom, ubåtens räddningsmoderskepp, amfibiska tanklandningsfartyg, SAT-båtar för undervattensattacklag, beredskaps- och dykutbildningsbåtar, räddnings- och reservfartyg, patrullfartyg, kustbevakningsbåtar, fartpatrolbåtar, tullskyddsbåtar, marinstyrkor , Kustbevakningskommandot, generaldirektoratet för tull, generaldirektoratet för mineralforskning och prospektering.

Dessutom moderniserades många marina fartyg i inventeringen genom att lägga till den senaste tekniken i enlighet med dagens förhållanden.

Vapen, radar, kommunikation och elektroniska system för marina fordon som byggdes och moderniserades var utrustade med lokala och nationella produkter.

Alla dessa plattformar har implementerats med stöd av marinstyrkorna och relevanta offentliga institutioner, under huvudentreprenören för privata varv och varv anslutna till Försvarsministeriet, tack vare ett brett nätverk av samarbete med underleverantörsföretag, små och medelstora företag, universitet och forskningscentra.

Nya plattformar räknar dagar för att ange lager

Den maritima industrins kapacitet har nått många länder i världen genom att gå utanför landets gränser. Sjöplattformar exporterades till många länder som ett resultat av de projekt som framgångsrikt genomförts av den privata sektorn inom militär skeppsbyggnad.

Den turkiska försvarsindustrin fortsätter att arbeta med mycket större projekt.

I detta sammanhang, Multi-Purpose Amphibious Assault Ship Anadolu, som kan överföra en styrka i bataljonsstorlek, vars konstruktion, design och modernisering fortsätter med inhemska och nationella resurser, till kriszonen med sitt eget logistiska stöd, utan behov av hemmabasstöd, MİLGEM Project, den första av I-klassens fregatter, som är fortsättningen på ADA-klasskorvetterna det femte fartyget till sjöss Påfyllningsfartyget DİMDEG, Test and Training skickar horisonten, med en ny typ av ubåtsplattformar och moderniseringsprojekt, såsom Turkiet, och hav kommer att vara mycket kraftigare avskräckande.

Den ekonomiska storleken på de maritima projekt som genomförts hittills har nått 3 miljarder dollar. Denna siffra kommer att nå 12 miljarder dollar med de projekt som för närvarande pågår och planeras genomföras på medellång och lång sikt.

Marinens framtid

Turkiet, inom området maritima system, stötande för nationell makt baserat på effektiva och avskräckande marinstyrkor och beväpnade obemannade flygfordon, liksom obemannade och autonoma marina fordon för användning, land-luft-som kan utföra gemensamma uppgifter för marina element, olika stridshav fram till ubåtens bärare. Det syftar till att utveckla och exportera sina plattformar med avancerad teknik inhemska och nationella vapen- och sensorsystem.

Förtroende för vänner, rädsla för fienden

Ordförandeskapets försvarsindustrins president Prof. Dr İsmail Demir sa att den turkiska nationen hade en stark flotta och en stark maritim tradition i många perioder av historien.

President Demir betonade att de kommer ihåg detta faktum mycket starkare tack vare genombrottet i försvarsindustrin och att de försöker skapa en stark maritim försvarsindustri:

"Ibland var det verkligt men glömt under ledning av vår president Recep Tayyip Erdogan," Det fullständiga oberoende Turkiets försvarsindustriers "engagemang för mål, nu har situationen helt eliminerat sådana utelämnanden. Våra inhemska industribolag har nått förmågan och förmågan att förverkliga även de fartyg som är unika i världen till konkurrenskraftiga kostnader. Det bör inte glömmas bort att "Världen som dominerar havet råder." Detta uttalande från kapten-i Derya Barbaros Hayreddin Pasha är i huvudsak ett uttalande som avslöjar vikten av en stark marinförsvarsindustri. Mot bakgrund av detta löfte kommer vi som ordförandeskap för försvarsindustrin att fortsätta att genomföra våra projekt under ledning av president Recep Tayyip Erdogan, vilket kommer att förstärka vår marins hållning som skapar rädsla hos vänner, tillit, fiender. "sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar