Internationell Mevlana Bike Tour slutförd

Internationell Mevlana Bike Tour slutförd
Internationell Mevlana Bike Tour slutförd

Turkiets cykelförbund av Konya Metropolitan Municipality och kommunerna Karatay, Meram och Seljuk som anordnades med stöd av International Cycling Tour of Mevlana slutfördes. De vinnande idrottarna fick sina utmärkelser från Konya guvernör Vahdettin Özkan, Konya Metropolitan kommun borgmästare Uğur İbrahim Altay och protokollet.


Cykelstaden Konya, mer värd för ett internationellt cykelevenemang som organiserats traditionellt sedan yaptı.1994, dess plats i den internationella kalendern till ansökan som gjordes 2017 International Mevlana Bike Tour, av Turkiet Cycling Federation Konya Metropolitan Municipality, Meram, hölls under sponsring av Seljuk och Karatay kommuner .

5 lag från fem länder tillsammans med Turkiet och turen trampade cirka 12 idrottare för att uppnå graden av den andra och sista etappen, med start från Mevlana Square Cumra efter att rutten slutade framför Meram kommun.

På andra etappsloppet på 133.5 kilometer; Maksim Piskunov från Ryssland blev mästare genom att passera mållinjen först. Andra platsen vann igen av Artur Ershov från Ryssland, medan franska Vincent Louiche blev tredje.

De vinnande idrottarna i slutet av tävlingen får sina medaljer och koppar; Konyas guvernör Vahdettin Özkan tog bort från Konya Metropolitan kommun borgmästare Uğur İbrahim Altay, Meram borgmästare Mustafa Kavuş och protokollet.

Turkiets cykelfederationspresident Erol Küçükbakırc, guvernören Ozkan efter tävlingen, presenterades presidenten en platta Altai och protokoll.sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar