Husbilsvagnar av resenärer är nu i Koçtaş

Husbilsvagnar av resenärer är nu i Koçtaş
Husbilsvagnar av resenärer är nu i Koçtaş

Genom att erbjuda lösningar för olika konsumentbehov med sitt rika produktsortiment tar Koçtaş nu husvagnar, som är husbilar för resenärer, till sina kunder. De som vill resa fritt kan skapa sin önskade semesterväg och ha en bekväm resa med Caretta-husvagnarna i Kartal-butiken i Koçtaş.


Koçtaş erbjuder de bästa varumärkena till de överkomligaste priserna och erbjuder nu husvagnar som eliminerar sina semesters gränser. Resälskare kan fritt skapa sina resvägar med Caretta-husvagnar, som ingår i det rika sortimentet av Koçtaş och erbjuds till försäljning i Kartal-butiken. Tack vare husvagnarna, som är ditt husbil, är det möjligt att börja dagen med freden i blått och grönt med färgrik energi på resan, och att segla för nya äventyr genom att göra långa resor bekvämare.

Caretta-husvagnar med O1-certifikat är under 750 kg, undantagna från trafikregistrering och behöver inte husvagnstillstånd för användning. Caretta-husvagnar lämpliga för internationella avgångar väntar på resandeälskare som vill ge sig ut på nya upptäckter i Koçtaş med olika färgalternativ. Caretta-husvagnar är kandidater till att vara förstahandsvalet för semesterfirare som föredrar utomhus på grund av koronavirus.sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar