Gratis bogseringstjänst från Izmir Metropolitan

Gratis bogseringstjänst från Izmir Metropolitan
Gratis bogseringstjänst från Izmir Metropolitan

Izmir Metropolitan Municipality, som försökte hitta lösningar på den ökande trafiken under pandemiprocessen, startade en gratis bogseringstjänst för att snabbt ta bort kraschade och defekta fordon på de tre huvudartärerna där fordonstrafiken är mest trafikerad.


Izmir Metropolitan Municipality försöker göra motorfordonstrafiken, som orsakas av användningen av privata fordon, som har ökat med coronavirusepidemin, så flytande som möjligt. Med tanke på att olyckor och haverier har ökat den redan intensiva trafiken, beslutades att tillhandahålla bergtjänsttjänsten mycket snabbare och gratis.

De kommer till fem poäng

Fem bogserbilar är placerade på olika platser i Altınyol, Mustafa Kemal Sahil Boulevard och Yeşildere Street, där fordonstrafiken är den mest intensiva. De fordon som styrs av Izmir Transportation Center (IZUM) finns tillgängliga på morgonen och kvällen vid Konak Pier - Izmir Marina Junction; Karşıyaka Det tjänar mellan Naldöken Bridge - Meles och Yeşildere Atatürk Mask - Zafer Payzın Köprülü Junction.

Bogserbilarna kommer omedelbart att ingripa i fordonet på vägen och störa trafiken och ta den till närmaste parkeringsplats. Således kommer trafikstockningar att förhindras.sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar