En visuell fest av Toyota Gazoo Racing på Le Mans 24 lopp utan åskådare

En visuell fest av Toyota Gazoo Racing på Le Mans 24 lopp utan åskådare
En visuell fest av Toyota Gazoo Racing på Le Mans 24 lopp utan åskådare

Toyota Gazoo Racing kommer att skapa en interaktiv 24-graders motorsportupplevelse vid Le Mans 360 timmar som hålls i helgen.


I Le Mans 88-timmars uthållighetslopp, som kommer att hållas för 24: e gången, har Toyota öppnat den digitala plattformen "24H United & Responsible" för att motorsportentusiaster ska kunna uppleva denna spänning på nära håll.

Toyota Gazoo Racing kommer att leverera en extraordinär upplevelse, trots loppet som ska hållas utan åskådare och utan den unika atmosfären som skapats av över 250 tusen passionerade publik. TOYOTA GAZOO Racing samarbetade med Automobile Club de l'Ouest automotive club för denna nya upplevelse. Med detta samarbete, nyligen utvecklat www.24h-united.com digital plattform öppnades för användare med rikt innehåll som aldrig sett tidigare. På detta sätt kommer passionerade fanatiker att kunna uppleva 24 timmar av Le Mans från hela världen.

I avsnittet "Legender" på plattformen visar de som brinner för motorsport den 35-åriga passionen mellan Toyota och Le Mans; De kommer att kunna titta på en fyrdelad minidokumentär om Toyota 1985Cs dagar 85 och den ikoniska racerbilen TS2012 "GT-One" som har varit en signifikant hybridinnovation sedan 020. Fans kommer också att få tillgång till aldrig tidigare skådade videor och sällsynta historiska bilder från arkivet för första gången. Nya avsnitt laddas upp till plattformen fram till 19 september.

Tack vare den här nya plattformen kommer racingentusiaster att kunna vara en del av TOYOTA GAZOO Racing WEC Team på Le Mans 360 timmar med 24-graders videoteknik. För första gången kommer fans att kunna följa lagets verksamhet i Le Mans och lagets och pilotens förberedelser inför det flyktiga loppet.

Med nya 360-graders videoturnéer kommer fans att känna sig mitt i åtgärden. I "Paddock" -avsnittet på plattformen kommer anhängarna att kunna se handlingen från den vinkel de vill ha varje dag till slutet av loppet den 20 september. Det kommer också att vara möjligt att besöka specialområden som tävlingsrummet.

Hibya News Agencysohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar