ESO Fordonsindustri i League of Giants

ESO Fordonsindustri i League of Giants
ESO Fordonsindustri i League of Giants

Eskişehir industrikammare (ESO) blev partner till European Automotive Clusters Network (EACN), som grundades av viktiga bilkluster som är verksamma i Europa. Eftersom Eskişehir handelskammare övergick till rekordet som den första företagsplattformen som antogs från Turkiet, är bilsektorn en av de viktigaste paraplyorganisationerna i Europa som aldrig accepterades som 20: e medlem.


ESO: s ordförande Celalettin Kesikbaş sade att ”European Automotive Clusters Network är en internationell plattform som är etablerad för en gemensam samarbetsstrategi och gemensamma klusteraktiviteter:” Vi satte oss för att föra bilsektorn i vår stad till sin förtjänta plats, för att säkerställa sektorns utveckling och för att få nya investeringar till vår stad. först från Turkiet och vi är glada att vara de enda godtagbara institutionerna. Vi kommer att bidra till bilsektorn i vårt land och stad, särskilt våra inhemska bilar, med våra medlemmar.

Nya samarbeten är på väg

Genom att dela kunskapen om att EACN arbetar med målet att öka samarbetet mellan kluster och medlemsföretag som är verksamma inom fordonsindustrin, sa Kesikbaş, ”Vi kommer att arbeta med klustermedlemmar i Europa för att skapa nya affärsmöjligheter, uppmuntra till samarbetsprojekt och gemensamma investeringar baserade på modernisering i framtidens industri. . Vi kommer att genomföra olika aktiviteter och projekt för att öka små och medelstora företags konkurrenskraft och bygga strategiskt samarbete mellan regioner.

Stor prestige för Eskişehir

Turkiet endast från Eskisehir 8-partner i eacn där totalt åtta länder med deltagande av industrikammarkluster, tusen mer än 20 medlemsföretag och ESO: s ordförande sa representerade forskningsinstitutet Kesikbaş, betonade EACN-klustermedlemmarna att anställa personen för mer än 500 tusen .

Han sa att bilindustrin Eskişehir kommer att vara representerad i gigantliga med EACN-medlemskap, vilket kommer att ge betydande fördelar när det gäller marknadsföring, prestige och nya affärsförbindelser för bilindustrin i Eskişehir, sade Kesikbaş, ”Med ESO: s deltagande kommer vårt land också att vara representerat. Vi förväntar oss att partnerskapet kommer att ge seriösa bidrag till ESOs medlemsföretag och Eskişehir fordonsindustri. "Lycka till vår stad, särskilt till vår bilindustri."sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar