Alo 153 City Management Center går till anbud

Alo 153 City Management Center går till anbud
Alo 153 City Management Center går till anbud

"Alo 153 City Management Center Service Building", som kommer att fungera som en kommunikationsbro mellan Samsuns invånare och Metropolitan Municipality, kommer att anbudsförläggas måndagen den 21 september. Borgmästare Mustafa Demir sa, "Syftet med projektet är att stärka kommunikationen mellan kommunen och medborgarna med denna förändring och att anta en medborgarinriktad ledningsstrategi genom att möta medborgarnas krav snabbt och effektivt."


Samsun Metropolitan Municipality, som arbetar dag och natt för att transportera staden till framtiden inom alla områden från infrastruktur till överbyggnad, kommer att anbudsförlägga byggandet av servicebyggnaden 'Alo 153 City Management Center' som kommer att skapa en bro mellan medborgarna och kommunen och stärka kommunikationen. Metropolitan kommun, vars projekt kommer att läggas ut på anbud i morgon (21 september) för byggandet av centrumet, kommer att slutföra byggnaden så snart som möjligt. Samsun Metropolitan kommun borgmästare Mustafa Demir, som uppgav att centrumet, där alla typer av klagomål och förfrågningar kommer att tas emot om alla 17 distrikt, kommer att tillhandahålla service dygnet runt, sa, ”Tack vare detta centrum kommer medborgarna inte att ringa olika telefonnummer för att rapportera sina klagomål. Genom att ringa 7 kommer de enkelt att rapportera alla krav och klagomål om alla 24 distrikt ”.

President Demir sade att världen förändras snabbare än någonsin tidigare, med globalisering och ny digital teknik, ”En institution bör förändras för att säkerställa dess framgång och hållbara kvalitet. Med denna förändring är syftet med projektet att stärka kommunikationen mellan kommunen och medborgarna och att anta en medborgarinriktad ledningsstrategi genom att möta medborgarnas krav snabbt och effektivt. Samsun Alo 153-byggnaden ligger på Atatürk Boulevard, parallellt med järnvägssystemlinjen ”.

Stadens borgmästare Mustafa Demir sa att det totala byggområdet är 983.46 kvadratmeter. ”Detta projekt är mycket viktigt för oss. Våra medborgare utanför staden och utomlands, inklusive 1 miljon 350 tusen människor, kommer att kunna kontakta kommunen. "Han kommer att kunna förmedla sitt förslag, sin kritik och sin begäran till oss härifrån.sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar