TESOB-president Kara: Vi väntar på anbudsdatumet för Erzincan Trabzon Railway Project

TESOB-president Kara: Vi väntar på anbudsdatumet för Erzincan Trabzon Railway Project
TESOB-president Kara: Vi väntar på anbudsdatumet för Erzincan Trabzon Railway Project

Metin Kara, ordförande för unionen för handelskammare och hantverkare (TESOB) i Trabzon, uppgav att de förväntar sig att datumet för anbudsförfarandet för Erzincan-Gümüşhane-Trabzon-järnvägsprojektet kommer att meddelas, '' Det är nödvändigt att titta på sådana projekt när det gäller nyttan för regionen och landet. I den meningen är linjen Erzincan - Gümüşhane - Trabzon ett projekt som kommer att tillföra värde till vår region och landets ekonomi.


TESOB-ordförande Metin Kara uppgav att projektets historia, som förutspår mötet mellan rikedomen i sydöstra Anatolien, östra Anatolien och Svarta havet med världen genom Trabzon hamn, går 100 år tillbaka.

”Det är nödvändigt att titta på sådana projekt i termer av nyttan för regionen och landet och det mervärde det kommer att ge. Linjen Erzincan - Gümüşhane - Trabzon är främst viktig när det gäller drift och marknadsföring av de mycket rika metallmineralerna i Gümüşhane-regionen till världen. Järnvägen kommer att sänka produktionskostnaderna och ge mer bekväm konkurrens med världen. Denna situation kommer också att bidra till den socioekonomiska utvecklingen i vår region. Erzincan - Gümüşhane - Trabzon-linjen kommer också att vara Demir Silk Road på grund av dess historiska uppdrag. Tack vare denna linje från Trabzon, porten till havet av den historiska Silk Road, kommer varor som produceras i öst och sydost lättare att exporteras till världen. Dessutom kan en omvänd rörelse, produkter från den ryska marknaden när vår verksamhet utvecklas varje dag, Turkiet distribueras i form av låga kostnader i många regioner. Tack vare denna linje kommer Trabzon att ingå i den stora järnvägslinjen som byggs mellan Peking och London och Bosporen som passerar med Marmaray är klar, och den kommer att bli en av portarna till denna viktigaste linje för världshandeln. Investment Island Industrial Zone och logistikcenter kommer också att anslutas till världshandeln.

Borgmästare Kara uppmärksammade utvecklingen av relationer och handel med Trabzon med Trabzons inre delar med linjen Erzincan - Gümüşhane - Trabzon, 'Järnvägen bidrar definitivt till ekonomin på den plats den går. Handlare och hantverkare i Trabzon bör också dra nytta av denna socioekonomiska utveckling. '

"VI VÄNTAR PÅ BYGGDATUM FÖR BYGGNAD"

Borgmästare Kara sa: 'Projektet för Erzincan - Gümüşhane - Trabzon Railway, vars anbud gjordes 2018, har slutförts och levererats till administrationen. Nu, som en region, är vår förväntan att järnvägen kommer att ingå i investeringsprogrammet 2021 och datumet för anbudsförfarandet kommer att meddelas. Vår största försäkran i detta avseende är Mr.

Det är vår president Recep Tayyip Erdoğans och vår sista premiärminister Binali Yıldırıms ord i sina tal i vår region.sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar