Tyskland 12 8 Uppsättning av YHT hade levererats till Turkiet

Tyskland 12 8 Uppsättning YHT hade levererats till Turkiet
Tyskland 12 8 Uppsättning av YHT hade levererats till Turkiet

TCDD Tasimacilik hade ett avtal med Siemens från Tyskland att leverera 2018 höghastighetståg (YHT) uppsättningar 12. Beställt från Siemens höghastighetstågsatser om 12, överlämnades 8 av dem till Turkiet den 2 september. Tågen, av vilka alla test- och registreringsstudier slutfördes, beställdes av TCDDs generaldirektorat för transport.


Turkiet, som introducerades 2009, ekonomiskt, på grund av det snabba och bekväma föredragna höghastighetståget till Republiken Turkiet för att möta den växande efterfrågan Railways and TCDD Transport Inc., hade ett avtal med Tyskland 12 om leverans av 2018 YHT-set. I detta sammanhang beställdes YHT-uppsättningen på 12 beställda från Tyskland, varav 8 levererades till Turkiet. Försöks- och registreringsarbeten för fyra av uppsättningarna, som mottogs den 2 september, slutfördes och sades i kommersiell drift av TCDDs generaldirektorat för transport. Efter att test- och registreringsstudierna har slutförts kommer de apparater som har tagits i bruk att ge en betydande kapacitetsökning. medan de övriga fyra tågsätten gradvis börjar från 4 oktober 5 till februari 2020 som planeras levereras till Turkiet.

Tåguppsättningar med hög hastighet, bestående av totalt 8 vagnar och 200 meter långa, kan snabba upp till 300 kilometer. Höghastighetstågsatserna, som har en total kapacitet på 45 passagerare, inklusive 3 affärer (12 bussar med 436 personer kapacitet), 483 ekonomi, har 2 handikappade platser. väger passagerarnas efterfrågan i Turkiet, var antalet mobiltelefoner i bilar med stolar och bord i kafeterian och datorladdningsuttaget sätter in nya YHT nummer ökat. Programmen i det musik- och filminriktade "underhållningssystemet" förbereddes också för passagerarna på ett berikat sätt.

Höghastighetståg, som transporterade 23 tusen passagerare per dag före coronavirusepidemin, förväntas transportera över 2021 tusen passagerare år 40. Dessutom, med deltagande av 12 YHT-uppsättningar, kommer expressflygningar att ordnas på långväga rutter, vilket minskar restiden mellan Ankara-Istanbul och Konya-Istanbul med 30 minuter.

Tekniska specifikationer för Siemens YHT Kits

 • Maximal hastighet> 350 km / h
 • Tåglängd> 200 m
 • Längden på första och sista vagnar> 25,53 m
 • Längden på mellanvagnarna> 24,17 m
 • Vagnarbredd> 2950 mm
 • Vagnarhöjd> 3890 mm
 • Racket> Standardracket - 1435 mm
 • Trottoarkant> 439 ton
 • Spänning> 25000V / 50 Hz
 • Dragkraft> 8800 kW
 • Starta dragkraft> 283 kN
 • Bromssystem> Regenerativ, reostatisk, pneumatisk
 • Antal axlar> 32 (16-enhet)
 • Hjularrangemang> Bo'Bo '+ 2'2 ′ + Bo'Bo' + 2'2 ′ + 2'2 ′ + Bo'Bo '+ 2'2 ′ + Bo'Bo'
 • Antal Bogies> 16
 • Axeltryck> 17 ton
 • 0 - 320 km / h Snabba upp> 380 s (6 min 20 sek.)
 • 320 km / h - Bromsavstånd till 0> 3900 m
 • Antal vagnar> 8


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar