Tågolycka där dussintals Ford-bilar skrotades på kameran

Tågolycka där dussintals Ford-bilar skrotades på kameran
Tågolycka där dussintals Ford-bilar skrotades på kameran

I tågkraschen som inträffade i Memphis, Tennessee-regionen i USA, skrotades noll km lyxbilar inom några minuter. Detta återspeglades i de chockerande bilderna på kamerorna.


I USA inträffade den 13 september en stor tågkrasch i Memphis, Tennessee. Man förstod att orsaken till olyckan var fel beräkning av brohöjden. Tåget, som avancerade snabbt, fastnade på en bro på linjen på grund av felaktig höjdberäkning. Därefter vältdes alla nollkilometerfordon som lutade tåget. Hundratals Ford-helt nya bilar och Lincoln-märkta bilar skrotades till följd av påverkan. Enligt uttalandet gjorde alla fordon helt oanvändbara. Det ekonomiska resultatet av tågolyckan i USA är ungefär 2,5 miljoner dollar. Eftersom det tog lång tid för tåget att träffa den höga barriären och stanna upp, var det stora skador på både tåget och lasterna som det bar.sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar