Konya-Karamans höghastighetstågflyg börjar i slutet av året

Konya-Karamans höghastighetstågflyg börjar i slutet av året
Konya-Karamans höghastighetstågflyg börjar i slutet av året

Transport- och infrastrukturminister, Adil Karaismailoğlu, besökte Bor terminal-korsningen, Niğde-Kayseri motorväg Ata Sanayi pass och Tepeköy-Çiftlik vägbyggarbetsplats och fick information om arbetena. Karaismailoğlu uppgav att höghastighetstågslinjen Konya-Karaman är planerad att öppnas i slutet av året.


Tala med journalister efter deras besök sa Karaismailoğlu att de kommer att slutföra arbetet med pågående projekt i Niğde så snart som möjligt och sätta dem i medborgarnas tjänst.

Påminna om att de öppnade den första och tredje delen av motorvägen i Ankara-Niğde med president Recep Tayyip Erdoğan, fortsatte minister Karaismailoğlu enligt följande:

Det var ett av de viktigaste projekten i motorvägens historia. Vi har slutfört en 330 kilometer lång axel. Vi har avslutat den 1230 kilometer långa Ankara-Niğde-etappen på den 330 kilometer långa motoraxeln från Edirne till Urfa. Förhoppningsvis aktiverar vi de återstående två delarna av denna motorväg som 29 kilometer den 2 oktober. Återigen finns det viktiga investeringar vi gjort för Niğde, särskilt i järnvägsaxeln. Vi fortsätter att arbeta med gångar, övergångar och övergångsställen för att öka våra medborgares levnadsstandard i staden. Arbetet fortsätter med våra höghastighetstågslinjer i Konya-Karaman-Ulukışla, Aksaray-Ulukışla-Yenice. Förhoppningsvis planerar vi att sätta Konya-Karaman i drift i slutet av detta år, att anbuda Karaman-Ulukışla-sidan nästa år och Aksaray-Ulukışla-Yenice-delen under de kommande dagarna. "sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar