Keltepe Ski Center kan hyras

Keltepe Ski Center kan hyras
Keltepe Ski Center kan hyras

Karabük Youth and Sports Provincial Directorate hyr ut Keltepe Ski Center i Karaağaç Village.


Keltepe Ski Center Lägre och övre dagliga cafeteria-kök, uthyrning av skidutrustning för affärsuthyrning kommer att hållas tisdagen den 13 oktober 2020 kl. 14.00:XNUMX i Youth Services and Sports Provincial Directorate Administrative Building.

IR LAN
Karabuk
FRÅN UNGDOMS- OCH SPORTS PROVINCIAL DIREKTORAT

För drift av Keltepe Ski Center Lower and Upper Daily Facilities cafeteria-kök, uthyrning av skidutrustning i byn Karaağaç i vår provins, öppet budförfarande i ett år i enlighet med klausulen (c) i den 2886: e artikeln i den statliga anbudslagen (auktion) ) och kommer att anbudas att hyras.

1- Keltepe Ski Center Lägre och övre dagliga cafeteria-kök, uthyrning av skidutrustning för uthyrning av anbudskommissionen på tisdag, 13.10.2020 kl. 14.00; Det kommer att hållas i Youth Services and Sports Provincial Directorate Administrative Building i Yenişehir Mahallesi Nilüfer Sokak 3 / a Karabük.

2- Keltepe Ski Center Lägre och övre dagliga cafeteria-kök, skidutrustning för uthyrning av affärsuthyrning för det totala årliga beräknade hyrespriset (5% olika aktier, 18% moms, stämpelskatt, avtalsstämplingsavgift och 6% fast obligation) 90.000,00 TL '' är. (Nittiotusen turkiska lira)

3- För anbudsspecifikationer och bilagor till anbudet kan det erhållas från Youth and Sports Provincial Directorate Investment and Business Service genom att lämna in betalningskvittot genom att sätta in en avgift på 510001000425882587885001.-TL (Five Hundred TL) till kontonumret TR500,00 från vårt provinsdirektorat vid Ziraat Bank.

4- För att anbudsgivarna ska kunna delta i anbudet, fram till dagen och tiden för anbudet, tillsammans med ansökan till provinsdirektoratet för ungdom och idrott;

 • a) En skriftlig redogörelse för bostadsadressen,
 • b) TR Identitetsnummerdeklaration (kopia av identitetskort),
 • c) En signerad specifikation som anger att budgivaren har läst anbudsspecifikationerna fullständigt, accepterar de villkor som begärs i specifikationen och vill delta i anbudet.
 • d) Ett skriftligt uttalande om att det inte finns något kriminellt register,
 • e) Ett kvitto eller ett bankkvittondokument som visar att 10.-TL (Nio tusen TL) budlån, vilket är 9.000,00% av det totala beräknade hyrespriset, har deponerats,
 • f) - Keltepes skidcenter lägre och övre dagliga cafeteria-kök, skidutrustning för uthyrning av skidutrustning kan erhållas från Karabük Youth and Sports Provincial Directorate. Keltepe skidcenter Lägre och övre dagliga cafeteria-kök, skidutrustning för uthyrning av affärsuthyrning för dem som kommer att delta i anbudet. Anbudsspecifikation, specifikationspriset är 500,00.-TL. de är skyldiga att visa mottagandet av betalningen och motta det mot underskrift.
 • g) Skriftlig förklaring om att det inte är förbjudet att delta i anbud i enlighet med den statliga anbudslagen nr 2886,
 • h) En åtagandebrev som anger att den inte är i skuld till socialförsäkringsinstitutet och skattekontoret.
  (Innan kontraktet undertecknas av den person eller det företag som vann anbudet måste originaldokumenten lämnas in.
  de måste lämna in till administrationen.) krävs.
 • i- Anbudskommissionen står fritt att göra anbudet eller inte, i enlighet med den 2886: e artikeln i lagen om offentlig upphandling nr 29.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar