KARDEMİR vinner anbud från TCDD Taşımacılık A.Ş.

KARDEMİR vinner anbud på TCDD Taşımacılık A.Ş.
KARDEMİR vinner anbud på TCDD Taşımacılık A.Ş.

KARDEMİR vann TCDD Taşımacılık A.Ş. Turkiets första och enda anläggning för tillverkning av järnvägshjul Karabük Iron and Steel Factories Co. (KARDEMİR), Republiken Turkiets statsjärnvägar (TCDD) Transportation Inc. vann anbudet på järnvägshjul.


I ett uttalande från Kardemir, Turkiets järn- och stålprodukter, fortsatte produktutvecklingsinsatserna mot import som har gjort området till företaget, Transportation Inc.: s behövda och ömma kött som järnvägshjul med monoblock vid försäljningen tilldelades anbudet.

I uttalandet "Vi deltog i anbudet för cirka 600 monoblockjärnhjul som den enda inhemska producenten i vårt land och bidrog till vår nationella rikedom att förbli i landet. Vi strävar efter att tillhandahålla inflöde av utländsk valuta till vårt land genom att tillgodose behoven på vår inhemska marknad samt behovet av hjul på internationella marknader med våra produktutvecklingsstudier. Samtidigt, Turkiets första och enda tillverkare av järnvägsspår, har vårt företag nyligen insett cirka 30 tusen ton TCDD att vårt land också fortsätter att bidra till järnvägstransporten. Vi önskar att vårt land, TCDD och vårt företag ska ha nytta av att tillgodose järnvägshjulets behov i vårt land, som helt täcks av import, med inhemska resurser och nationell produktion.sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar