Kampanjflyg för varmluftsballongen gjordes i Göbeklitepe

Kampanjflyg för varmluftsballongen gjordes i Göbeklitepe
Kampanjflyg för varmluftsballongen gjordes i Göbeklitepe

En reklamflygning av varmluftsballongen gjordes i Göbeklitepe, som finns på UNESCO: s världsarvslista och anses vara "Zero Point of History".


Şanlıurfa Metropolitan borgmästare Zeynel Abidin Beyazgül deltog i kampanjflyget med deltagande av Şanlıurfa biträdande guvernör Şahin Aslan, Haliliye distriktsguvernör Metin Esen och Karaköprü borgmästare Metin Baydilli.

Inom ramen för de arbeten som initierats under samordning av guvernörskapet i Şanlıurfa och Metropolitan kommunen och provinsdirektoratet för kultur och turism för att öka antalet boendagar för besökare till Şanlıurfa och bidra till mångfalden av turism i staden, är det relevanta företaget skyldigt av generaldirektoratet för civil luftfart att göra luftballongflyg i Göbeklitepe. Behörigheterna har erhållits.

Efter 4-dagars testflygningar gjordes ett PR-flyg till pressmedlemmarna vid morgonens första ljus med deltagande av Şanlıurfa Metropolitan borgmästare Zeynel Abidin Beyazgül och hans följe.

Sanliurfa, Turkiets viktigaste turistcentra kommer att FORTSÄTTAS

Borgmästaren i Metropolitan kommun, Beyazgül, uppgav att det att gå på varmluftsballongen var en annan känsla i ett uttalande som han gjorde till reportrarna efter flygningen och sade: ”Det är glädjande att delta i ballongens första flygning som färgar Şanlıurfas himmel. Att flyga med en ballong har en annan skönhet och känslor. Det är mycket viktigt för oss att Şanlıurfa ingår i detta turistmål. Jag vill tacka Ezel Tourism och Mr. Bilge. Han sa att vi kommer att flyga ballonger i Şanlıurfa. Idag stoppade han sitt löfte och vi flög ballongen och vi är väldigt glada. Sanliurfa, Turkiet kommer att fortsätta att vara ett viktigt turistcentrum, folk kommer definitivt Göbeklitepe att sträcka sig, kommer att möta en annan skönhet när de kommer hit, det här är luftballongflygningarna ... Sanliurfa ansikte på jorden de tittar på, Göbeklitepe Saker har tittat på himlen. Jag tackar alla som bidrog. " sa.

Şanlıurfa biträdande guvernör Şahin Aslan uppgav att de var glada över att de hade möjlighet att se Göbeklitepe från luften genom att delta i kampanjflyget och sa: "Ballongflyg kommer att fortsätta att tjäna främjandet av staden, vi vill att Şanlıurfa ska bli en viktig destination inom ballonturism." han talade.

Det uppgavs att ballongflygningar, som kommer att tjäna till främjande av staden, kommer att öppnas för allmänheten 2021. Flygningarna, som gör att du kan se Göbeklitepe och Şanlıurfa från 1000 meter från luften, kommer att bidra till turistvärdena i Urfa med 300 flygningar per år.sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar