Järnvägar i sitt 164: e år

Järnvägar i sitt 164: e år
Järnvägar i sitt 164: e år

Järnresan, initierad av modiga människor som "en lång smal väg", är idag 164 år gammal. Vad som inte har förändrats, vägar, städer, lok, vagnar, stationer, stationer ... Spänningen i våra oföränderliga hjärtan, beslutsamheten i vår karaktär, järnvägen i vår hållning.


TCDD är namnet på den stora kampen för anonyma hjältar. Varje stad, varje stad och by som nås är vår slogan. Järnvägar bär kultur, rikedom och välbefinnande dit de går. Med andra ord är det åter erövring av Anatolien, som erövrades 1071.

Behiç ERKİN är den legendariska järnvägsföraren i den unga republiken. Hur mycket vi är skyldiga vår första chef. Hur mycket vi är skyldiga våra kollegor från Edirne till Kars i 164 år.

Världens järnvägar Turkiet varumärker vårt mål, vi fortsätter att arbeta med stora uppoffringar för att våra mer kenetlerk varandra. Vi har utfört många arbeten axel mot axel, från höghastighetståg till moderna stationer och stationer, från logistikcentra till Marmaray, som förde oss till Europa under havet. Naturligtvis är vi tacksamma mot vår president Recep Tayyip ERDOĞAN för den stora vikt han lägger på järnvägar.

Jag firar de som avlidit på denna välsignade resa på 164 år och gratulerar alla pensionerade och tjänstgörande järnvägar som de samma hjältar till denna stora framgång.

Med min kärlek och tillgivenhet.

Grattis på 164-årsdagen ...

Ali İhsan UYGUN
Generaldirektör för TCDDsohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar