Ingen passage till pirattransporter i Kocaeli!

Ingen passage till pirattransporter i Kocaeli!
Ingen passage till pirattransporter i Kocaeli!

Kocaeli Metropolitan Municipality ger inte möjlighet till dem som försöker arbeta olagligt i Kocaeli och pirattjänstverksamhet. I detta sammanhang förbjöds tillfälligt 14 fordon från trafik.

INSPEKTION MOT PIRATTRANSPORT


Inspektionsgrupperna som är anslutna till Kocaeli Metropolitan Municipal Transportation Department, som inte tillåter pendeltåg som transporterar som pirat, fortsätter med piratkopiering och P Plaka-inspektionsrutiner med jämna mellanrum i hela Kocaeli för att säkerställa att medborgarna reser säkert. Dessutom fortsätter lagen som utvärderar anmälningarna att arbeta i samordning med Kocaeli provinsiella trafikpolislag.

220 BILDAR KONTROLLERA

Kocaeli Metropolitan kommuns transportavdelnings inspektionsgrupper och polisens trafiklag genomförde inspektioner för servicebilarna i Izmit och Karamürsel-distrikten på morgonen. 220 fordon och deras förare kontrollerades vid inspektioner som utfördes med polisgrupperna.

14 FORDON HAR BARRIERAT FRÅN TRAFIK I 60 DAGAR

Inom ramen för inspektionerna var 14 fordon tillfälligt förbjudna från trafik i 60 dagar på grund av obehörigt och pappersfritt arbete, och totalt 34 fordon straffades. Periodiska inspektioner av inspektionsgrupperna under Kocaeli Metropolitan kommuns transportavdelning kommer att fortsätta att arbeta inom ramen för regler, särskilt när det gäller pirattransporter. Omedelbara inspektioner kommer att fortsätta, särskilt för att förhindra pirattransporter.sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar