Med Advantage Taxi Service är hinder övervunnna

Med Advantage Taxi Service är hinder övervunnna
Med Advantage Taxi Service är hinder övervunnna

Eskişehir Metropolitan Municipality, som lägger stor vikt vid tillgänglighet vid varje punkt i staden och fortsätter att stå vid de funktionshindrade medborgarna med de projekt som den har genomfört, tar bort hinder med Advantage Taxi-tjänsten som den tillhandahåller gratis genom att uppmärksamma pandemireglerna.


Med sitt arbete för människor med funktionsnedsättningar exemplifierade Metropolitan kommun i Turkiet, handlar det också om tillgång till funktionshindrade medborgare som bor i staden. Inom tillämpningsområdet har specialutrustade fordon som arbetar inom enheten för funktionshindrade tjänster gratis transportstöd till alla punkter, särskilt sjukhus och offentliga institutioner, till funktionshindrade medborgare.

Metropolitan kommuntjänstemän uppgav att tjänsten började igen med normaliseringsperioden och de försökte ge bekvämlighet i transport till medborgarna, ”Vi erbjuder gratis transportmöjligheter till våra medborgare som har 60 procent eller fler funktionshinderrapporter, för att se deras dagliga arbete, särskilt på sjukhus och offentliga institutioner. Vi tar våra medborgare, som gjorde en tid dagen innan från vår Advantage Taxi, från sina hem och tar dem till sina destinationer och ser till att de når sina hem igen. Från och med den 1 juni 2020, när normaliseringsperioden började, aktiverade vi den här tjänsten igen. I den här processen accepterar vi kravet på att följa reglerna för mask och fysiskt avstånd och stödja våra stadsbor som begär taxi. ”De uppgav att de som vill dra nytta av tjänsten kan nå dem via 0535 106 62 39.

Medborgarna säger att de är mycket nöjda med den service som tillhandahålls och tackade borgmästaren i Metropolitan kommun Yılmaz Büyükerşen och kommunanställda för denna tjänst.sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar