Erciyes International Mountain Bike Races Fortsätt

International Mountain Biking Excitation in Erciyes
International Mountain Biking Excitation in Erciyes

Kayseri MTB Cup-etapp i Erciyes International Mountain Bike-tävlingar med stöd av Kayseri Metropolitan Municipality hölls. I tävlingarna i 4 kategorier cyklade idrottarna 26 km i Erciyes svåra banor. Alla utmärkelser samlades in av ukrainare bland män och kvinnor.


International Road Bicycle Races, som startade i Kayseri den 3 september och slutfördes framgångsrikt, fortsätter med 17 Mountain Bike-tävlingar, varav 11 är Downhill, mellan 2 september och 15 oktober.

Kayseri Metropolitan Municipality, Erciyes Inc., Erciyes High Altitude Sports Tourism Association, Velo Erciyes organiserad av International Cycling Union av UCI (Union Cycliste Internationale) och Turkey Cycling Federation och samarbete RATE Development Agency, Sport Inc., Kayseri Transport Inc. City Pedalerna vrids i Kayseri MTB Cup-etappen i Erciyes International Mountain Bike Races, som ägde rum med stöd av Health Directorate och offentliga institutioner och organisationer.

Kayseri Erciyes-tävlingar hölls i Turkiet, särskilt Ukraina, 32 idrottare från Frankrike. Cross Country Olympic C1 mountainbike tävlingar kördes i 5 olika kategorier: elit män, elit kvinnor, junior män, junior kvinnor och öppning. Idrottarna svettade genom att täcka en total sträcka på 2.200 km under loppet på banan, som byggdes 26 meter i Erciyes, i uppför och nedförsbacke.

I Kayseri MTB Cup-tävlingar kom Dmytro Titarenko från det ukrainska cykellandslaget först, Oleksandr Koniaiev blev tvåa, Volodymyr Kozlovskyy tredje, medan Iryna Popova kom först, Iryna Slobodyan andra och Maria Sherstiuk blev tredje i det ukrainska nationella cykelteamet.

I öppningskategorin kom Oleksandr Hudyma från Ukraina Cycling National Team först, Furkan Akcam från Brisaspor Cycling Team blev tvåa och Ahmet Edebalı från Kayseri Youth and Sports Activities Club blev tredje.

Davut Duman från Kayseri Youth and Sports Activities Club kom först i Junior män, medan Talas Youth and Sports Club İremnur Korkmaz kom först i Junior kvinnor.

De idrottare som lyckades i tävlingarna fick sina utmärkelser vid en ceremoni. Utmärkelser Kayseri Erciyes A.Ş. Styrelsens ordförande Dr. Murat Cahid Cıngı presenterade det.

Det andra loppschemat är som följer;

  • 1 oktober 2020 Mountainbiking Victory Day Victory Day MTB Cup
  • 2 oktober 2020 Mountainbike Mirada Del Lago Hotel MTB Cup
  • 3 oktober 2020 Mountain Bike Mt Argeus 2.200 mt MTB Cup
  • 4 oktober 2020 Mountain Bike Bästa High Altitude MTB Cup
  • 8-11 oktober 2020 Mountain Bike Marmonti Erciyes MTB-tävlingar - 4 dagar / 4 lopp


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar