Erciyes International Mountain Bike Spänning fortsätter

Erciyes International Mountain Bike Spänning fortsätter
Erciyes International Mountain Bike Spänning fortsätter

Velo Erciyes MTB- och Downhill-etapper i Erciyes International Mountain Bike-tävlingar organiserade med stöd av Kayseri Metropolitan Municipality kördes. Cyklister cyklade totalt 4 kilometer i svåra terrängförhållanden på Erciyes i fyra dagar. Turkiets första och enda utförsåkning i hisnande bilder dök upp.


International Road Bike Races, som startade i Kayseri den 3 september och slutfördes framgångsrikt, fortsätter med 17 Mountain Bike-tävlingar, varav två är Downhill, mellan 11 september och 2 oktober. Kayseri Metropolitan Municipality, Erciyes Inc., Erciyes High Altitude Sports Tourism Association, Velo Erciyes organiserad av International Cycling Union av UCI (Union Cycliste Internationale) och Turkey Cycling Federation och samarbete RATE Development Agency, Devel Municipality Sports Inc., Kayseri Transport A. 15 idrottare från Turkiet och utomlands deltog i den 4-dagars Velo Erciyes MTB- och Downhill-etappen i Erciyes International Mountain Bike Races, som hölls med stöd av provinshälsodirektoratet och offentliga institutioner och organisationer.

Mountainbiketävlingar hölls i fyra kategorier: Cross Country Marathon-XCM, Cross Country Olimpik-XCO, Cross Country Time-XCT och Cross Country Point-XCP. Idrottarna tappade hård svett genom att täcka ett totalt avstånd på 4 kilometer under loppet i ojämna terrängförhållanden.

I den allmänna klassificeringen av Velo Erciyes MTB-tävlingar tog Abdulkadir Kelleci från Brisaspor Cycling Team första plats, Hennadii Moiseiev från Ukraina Cycling National Team blev tvåa och Tom Reho från samma lag blev tredje. I kvinnokategorin kom Iryna Slobodyan från det ukrainska cykellaget först, Maria Sherstiuk från samma lag och Semra Yetiş från Brisaspor Cycling Team blev tredje.

Grundades i 2.200 meter av Mount Erciyes Erciyes Cup Downhill Bike Park ligger vid Erciyes Turkiets första och enda utförsåkning. Tävlingen i UCI C2-kategorin ägde rum på en speciellt förberedd bana med en längd av 1.760 XNUMX meter i Erciyes Bike Park, med ramper, stentrappor, hårda svängar och massor av stenar. Cyklister, som brinner för adrenalin, motstod den hårda terrängen och trampade på pedalen.

Emirhan Eroğlu kom först, Yavuz Aksoy andra och Adilhan Şanlı tredje i Erciyes Downhill Cup.
Velo Erciyes MTB Races och Erciyes Downhil Cup-vinnare fick sina priser vid en ceremoni.

Tävlingsschemat är som följer;

  • 23 september 2020 Mountain Bike Central Anatolia MTB Cup
  • 24 september 2020 Mountain Bike Kayseri MTB Cup
  • 1 oktober 2020 Mountainbiking Victory Day Victory Day MTB Cup
  • 2 oktober 2020 Mountainbike Mirada Del Lago Hotel MTB Cup
  • 3 oktober 2020 Mountain Bike Mt Argeus 2.200 mt MTB Cup
  • 4 oktober 2020 Mountain Bike Bästa High Altitude MTB Cup
  • 8-11 oktober 2020 Mountain Bike Marmonti Erciyes MTB-tävlingar - 4 dagar / 4 lopp


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar