Cykelträning för kvinnor från IMM

Cykelträning för kvinnor från IMM
Cykelträning för kvinnor av IMM

IMM startade ett träningsprogram för fler kvinnor att träffa cyklar och få en vana att använda dem. I projektet genomfördes under ledning av IMM, Nederländska generalkonsulatet och Kadıköy Förutom kommunen ägde sig gruppen Chain Kiran Women från Barrier-Free Pedal Association.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) Department of Transportation har lanserat ett nytt projekt för att tillhandahålla cykelträning för kvinnor. Kadıköy Nederländernas generalkonsulat i Istanbul, där cykelanvändning har blivit synonymt, bidrog också till projektet, som stöddes av Chain Kiran Women-gruppen från kommunen och Barriärfri pedalförening.

IMM: s arbete kommer att vara platsen för ett av de bästa exemplen på kvinnors solidaritet och samarbete. 12-13 september Kadıköy15 kvinnliga volontärer, som fick cykelträning på Kalamış-stranden, kommer att ge körträning till 18 kvinnor varje dag på Istanbul Bicycle House i Yenikapı mellan 19-20-15 september. Under den tre dagars träningen kommer 45 kvinnor att lära sig cykla. Eftersom varje tränare kommer att utbilda kvinnor i grupper om tre kommer den sociala distansregeln också att följas. På grund av de pandemiska försiktighetsåtgärderna ansökte 400 kvinnor till utbildningarna med ett begränsat antal deltagare för att bli utbildare på kort tid.

I projektet får kvinnor som undervisar i cykling titeln "cykelambassadörer" och de kommer att hållas i kontakt med de kvinnor de undervisar i cykling. Denna skapade solidaritet kommer att vägleda och informera andra kvinnor i alla frågor som rör cykling.

"TILL KVINNOR OCH BARN VI KOMMER ÖVRIGT KÄRLEKET AV Cykel "

På tal om cykelträning sa chefen för transportavdelningen Utku Cihan att de kommer att genomföra projekt relaterade till cykelkultur samt cykeltransportinfrastrukturarbeten. Cihan sa, ”Vi bryr oss om att kvinnor cyklar. Cykling kommer att bidra till kvinnors frihet när det gäller transport. Vi tror att genom att skapa mödrar med cyklar kommer vi att införa kärlek till cyklar hos barn. Därför strävar vi efter att sprida cykelkulturen till kommande generationer.

IMM: s transportdepartement planerar att fortsätta händelserna som kommer att hållas på båda sidor av staden och i olika distrikt under hela året.sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar