ZAHA-tester som producerats för marinkåren lyckades

ZAHA-tester som producerats för marinkåren lyckades
ZAHA-tester som producerats för marinkåren lyckades

Ordförandeskapets försvarsindustrins president Prof. Dr. İsmail Demir delade på ZAHA-projektet från sina sociala mediekonton.


Vår president Prof. Dr. İsmail Demir sa: "Självkorrigeringstestet, som är ett viktigt steg i ZAHAs tekniska verifieringsverksamhet, som har utvecklats speciellt för att tillgodose våra amfibiska mariners behov, har slutförts framgångsrikt." Han använde sina uttryck.

I inlägget informerades det att i händelse av att ZAHA kantrar till sjöss under svåra väderförhållanden, har den förmågan att rotera sig själv utan att skada besättningen och utan att använda ett ytterligare system har verifieringsaktiviteterna avslutats med detta test och kvalificeringstester kommer nu att börja.sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar