Antal signaliserade korsningar ökade till 80 i Şanlıurfa

Antal signaliserade korsningar ökade till 80 i Şanlıurfa
Antal signaliserade korsningar ökade till 80 i Şanlıurfa

Şanlıurfa Metropolitan Municipality installerade smarta signaleringssystem vid 9 olika korsningar i år för att minimera olyckor. Med korsningarna etablerade har antalet signaliserade korsningar i staden ökat till 80.

BYTTAR NU ETT SMART SIGNALSYSTEM INSTALLERAS


Metropolitan kommunen har installerat ett fjärrstyrt smart signaleringssystem vid korsningen på Balik Pillar Boulevard på vägen Şanlıurfa-Diyarbakır. Med det smarta signalsystemet installerat sparar Metropolitan kommun bränsle och tid för fordon.

MÖJLIGHET GÖRS INNAN SKÄRNINGSARBETET

Lagen från Metropolitan Municipality Department of Transportation designar först korsningsgeometrin, plastavgränsare och pollare under en viss tid vid korsningen som kommer att omvandlas till en smart korsning. Efter att den permanenta korsningsgeometrin har observerats görs korsningen med trottoarkanter och erbjuds till tjänst för förare och fotgängare. Det har rapporterats att det preliminära arbetet har slutförts för att upprätta ett signaliserat system för ytterligare 20 korsningar som Department of Transportation.sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar