Antalet flygledare som arbetar på DHMI ökade till 1857

Antalet flygledare som arbetar på DHMI ökade till 1857
Antalet flygledare som arbetar på DHMI ökade till 1857

Praktikanter på 2019: e och 124: e terminen, som utsågs av General Directorate of State Airports Authority (DHMİ) 125, slutförde sin grundutbildning och kvalificerade sig för examen. Flygplatser i Turkiet Air Traffic Control (ATC) enhet som kommer att arbeta på 63 antalet flygledare som arbetar tillsammans med DHMİ nyutbildade ökade till 1857'y.


Kandidater fick sina examensbevis vid en ceremoni som hölls i General Directorate Blue Hall. Deltagare i DHMI Aviation Academy deltog också i ceremonin, som hölls i enlighet med reglerna för maskerat och socialt avstånd inom ramen för koronavirusåtgärder.

I samband med ceremonin gratulerade Hüseyin Keskin, ordförande och chef för statliga flygplatsoperationer, de akademiker som hade rätt att få examensbevis och önskade dem framgång i sina uppgifter.

Keskin sa att akademikerna kommer att utföra en mycket viktig uppgift vid DHMI och uppmanade dem att dra nytta av erfarenheterna från dem som utförde denna plikt inför dem.

”Just nu, vi siktar, hoppas vi att varje generation kommer att bli bättre utbildad än föregående generation. Visst har du fått mycket bättre utbildning än dina tidigare. Smyck de teoretiska utbildningarna som du framgångsrikt har genomfört här med dina äldsters erfarenheter på de torg du går till och dra definitivt nytta av deras erfarenheter. " Hüseyin Keskin, med sina uttryck, fortsatte sina ord på följande sätt: ”Jag ser på er alla, ni är glittrande, jag kan se från skärmen, ni är mycket välskötta. Var alltid så här, ta hand om din personliga vård. Speciellt under denna pandemiperiod är masker, avstånd och rengöring mycket viktigt, låt oss följa dessa regler helt. "

Keskin bad de nya flygledarna att arbeta i harmoni och sa: ”Du kommer att utföra en mycket viktig uppgift och du kommer att ha ett stort ansvar. Jag är säker på att ni alla kommer att uppfylla detta ansvar. De utbildningar du har fått och erfarenheterna från dem innan du kommer att vägleda dig. Jag hoppas att du kommer att göra ett bra jobb utan problem, bekymmerslös, olycka eller problem. Grattis igen, jag önskar er framgång. Må Allah ge dig framgång, låt stenarna röra vid dina fötter. " Han talade i formen.

DIPLOMA NJUT AV KURSER

Efter talen inleddes diplomceremonin. Fatih Görmiş och Rabia Sarkmaz, de bästa vinnarna av terminen, fick sina examensbevis av vår styrelseordförande och vår VD Hüseyin Keskin.

Andra platserna fick sina examensbevis från vår biträdande chef Mehmet Karakan och den tredje från vår biträdande chef Erhan Ümit Ekinci.

Chef för avdelningen för flygutbildning Sinan Yıldız, chef för avdelningen för företagskommunikation Vahdet Nafiz Aksu och biträdande chef för avdelningen för luftnavigering Rıdvan Cinkılıç var också närvarande vid ceremonin.sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar