Ankara Sivas YHT-flyg kommer att göras på mycket kort tid

Ankara Sivas YHT-flyg kommer att göras på mycket kort tid
Ankara Sivas YHT-flyg kommer att göras på mycket kort tid

Under samordning av Sivas Governorship, med bidrag från Sivas kommun och TCDD, organiserades ett informationsprogram om bidraget från Sivas-Ankara höghastighetståg till den socioekonomiska utvecklingen av Sivas.


I programmet, som började med en tystnad och läsning av nationalsången vid Muhsin Yazıcıoğlu kulturcenter, visades deltagarna först en reklamfilm av höghastighetstågprojektet.

Programmet hölls av Sivas TCDD 4: e Regional Directorate Railway Construction Group Manager Serdar Ayans bygghistorik för Sivas-Ankara YHT-linjen och Sociologi Expert Assoc. Dr. Sevda Mutlus presentation om YHT Perception and Expectations of Sivas people and CSOs in Sivas.

Mustafa Eken, ordförande för handelskammaren, uppgav att höghastighetståg är en stor vinst för Sivas och sade: "Utveckla och fortsätta växa, Sivas kommer att få mer fart med höghastighetståget. sa.

Turan Topgül, biträdande borgmästare i Sivas, tackade alla tjänstemän för det höghastighetstågprojekt som fördes till Sivas och sade: ”Sivas får ett av de största projekten i republikens historia. Vi är glada och glada. " han talade.

Järnväg Güvenç Road, Trust Road, Public Works Road

Sivas guvernör Salih Ayhan, i sitt tal i programmet; Han uttryckte att höghastighetståg har börjat spridas runt om i världen med den utvecklande och föränderliga tekniken, ökat ansvar gentemot naturen och förståelsen för effektivitet, menade han att höghastighetståg över tid kan ersätta väg- och flygtransporter på korta sträckor.

Han noterade att höjningen av bränslepriser över hela världen, trafikstockningar, utsläppsvärden och vinsterna med kollektivtrafik trots fordonsresor, men guvernören Ayhan sa att i detta sammanhang öppnade stadsbussens spårvägssystem och höghastighetstågskorridorer transportsektorn och bidrog till utvecklingen av investeringar.

Förklarade att Japan gick in i historien som det första landet som implementerade höghastighetståg 1964, sade guvernör Ayhan: ”Även om målet var att förkorta avståndet mellan de två städerna i den första planen, banades vägen för en snabb och flytande förskjutning av produktionsfaktorer mellan de städer som upplevt ekonomisk utveckling. Idag ser vi att höghastighetstågslinjen, kallad Shinkansen, transporterar cirka 300 miljoner människor årligen på ön Honshu, Japans största ö. Höghastighetståg är ett av de modernaste transportsystemen inom kollektivtrafiken och det anses ha positiva effekter på många områden, från ekonomi till socialt och kulturellt liv. han talade.

Guvernör Ayhan uppmärksamhet under de senaste åren gjorde betydande investeringar i järnvägssektorn i Turkiet, "den mest anmärkningsvärda av dessa investeringar, höghastighetstågsinvesteringarna" (YHT). Höghastighetståget, som startade sin första resa i vårt land 2009, fortsätter att utöka sina nätverk med kapitalbaserade linjer. Det fortsätter att utföras av generaldirektoratet för statliga järnvägar (TCDD) på YHT-linjerna på linjerna Ankara-Istanbul, Ankara-Eskişehir, Ankara-Konya och Eskişehir-Konya. " sa.

Sivas möter YHT

Han sa att Sivas inledde de förberedande förberedelserna för höghastighetståget, som kommer att starta sina flygningar mellan Ankara och Sivas inom en snar framtid, sade guvernör Ayhan, ”Berg korsas, floder korsas, Sivas möter YHT. Vi kan sammanfatta dessa preliminära förberedelser som mentala förberedelser relaterade till höghastighetståg, sektoriell konsekvensanalys, undersökning av prover, utveckling av förmånsmodeller och investeringar i linje med denna information. Efter den första akademiska forskningsstudien 2013 genomförde vi två olika vetenskapliga studier och följde vetenskapligt förändringen av processen och uppfattningen. Dessutom analyserade vi sektorns effekter av höghastighetståg med hjälp av de undersökningar vi genomförde genom exemplen på Eskişehir och Konya. Sedan 2018 har vi gått in i en period där våra mentala förberedelser har blivit konkreta och när den kommer att öppnas. Under denna period anordnade vi workshops där åsikter från alla delar av staden togs. Den viktigaste agendan i Sivas 2018-vision i "Framtiden med ett gemensamt sinne-workshop 2023 och de sektoriella workshops som vi anordnade i år var återigen höghastighetståget." Han talade i formen.

Ankara-Sivas kommer snart 2 timmar

Guvernör Salih Ayhan sa, "Vi närmar oss slutet i byggandet av totalt 405 kilometer höghastighetståglinje mellan Ankara och Sivas," och fortsatte sina ord enligt följande:

”Vad kommer vi att erbjuda till människorna som kommer till vår stad, vilka rörelseområden kommer vi att skapa, kommer vi att kunna skapa miljöer för besökare i vår stad att spendera kvalitetstid? Vi måste göra alla dessa planer professionellt. Med en stad som inte förbereder sin infrastruktur för höghastighetståg är det inte möjligt att dra nytta av de positiva effekterna. Vi kommer att interagera med de städer vi är anslutna till, och denna interaktion kommer att ske inte bara i rumsliga termer utan i många områden. Vi kommer att kunna se spåren av denna interaktion på många sociala, kulturella, vetenskapliga, ekonomiska och idrottsliga områden. Vi kommer att skapa en ny korridor för stadsutveckling genom att inte bara kombinera med en järnvägslinje utan med all vår dynamik. Vi förväntar oss att den första utvecklingen sker inom tjänstesektorn. Därför, som Sivas Governorship, höll vi speciella möten med sektorns aktörer. Hotellägare, restauranger, byråer, hantverkare. Vårt mål var naturligtvis att förena alla intressenter kring samma vision och uppdrag. I den meningen tycker jag att vi har en bra relation. Jag vill särskilt tacka alla våra yrkesföreningar som bidrog till detta partnerskap. " sa.

Sivas kommer att bli ett destinationscenter inom turism

Statliga Ayhan sade att ”höghastighetståg kommer att gynna Sivas turismpotential,” Med Tourism Academy kommer vi att inrätta för att öka servicekvaliteten, vi kommer att ge alla våra anställda som arbetar inom turismområdet ackrediterad utbildning. I den meningen läser vi eran väl och följer den föränderliga förståelsen för turism. Vi strävar efter att göra Sivas till ett destinationscenter med en effektiv turistfrämjande. Vår stad är nästan ett friluftsmuseum med sin natur, historia och unika stadstorg. Vi skapar nya attraktionscentra som kommer att tillföra värde till vår stad och bidra till dess synlighet. Hamidiye Culture Park, Altınkale Project, Yıldız Mountain Winter Sports Center, Hafik Lake, Tödürge Lake, Gökpınar Lake, Kangal Dog Production, Training and Protection Center, Emirhan Rocks, Divriği Arasta Bazaar är några av dem. De viktigaste exemplen på turismens reflektioner av stadens kulturella värden är naturligtvis museerna. Inom ramen för vår vision om "Museum City Sivas" har vi ett intensivt försök att öka vår museumsmångfald samt utvecklingen av våra befintliga museer. " sa.

Vi tackar vår kära president

Guvernör Ayhan avslutade sina ord på följande sätt: ”Vi vill uttrycka vår tacksamhet till vår president, ministeriet för transport och infrastruktur, TCDDs generaldirektorat, alla institutioner och organisationer som bidrog till detta viktiga projekt i vår stad och alla våra lärare som gav akademiskt ljus till processen med sin forskning. Jag presenterar. "

Karta över Ankara Sivas höghastighetstågsohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar