9 utmärkelser till Ford Otosan i arbetsmiljö

9 utmärkelser till Ford Otosan i arbetsmiljö
9 utmärkelser till Ford Otosan i arbetsmiljö

Ford Otosan tilldelades i nio olika kategorier i Europa i år av "President Health and Safety Award (PHSA)", den traditionella organisationen för Occupational Health and Safety Awards från Ford Motor Company.


Ford Otosan uppskattas med prioriteringen av arbetsmiljö och säkerhet (OHS) i all sin verksamhet och fortsätter att uppskattas för sitt framgångsrika arbete i den globala Ford-världen. Företagets hälsoenheter, som noggrant genomförde sin planering genom att prioritera de anställdas hälsa från början av pandemiprocessen, spelade också en kritisk roll i denna extraordinära period med planering och insatser som omfattar alla mer än 10 XNUMX anställda. Dessa verk, som genomfördes på ett programmerat och planerat sätt, kröntes med en utmärkelse genom att sticka ut globalt.

Utmärkelsen "Årets arbetshälsa och säkerhet" tilldelades Ford Otosan vice verkställande direktör Cem Temel, medan utmärkelsen "Årets arbetsmiljö och säkerhet" tilldelades Ford Otosan Health, Hygiene and Ergonomics Manager Dr. Gürsel Gökmen blev.

De "livräddande" prestationer som uppnåtts genom de anställdas personliga initiativ i produktionsanläggningarna fick Ercan Taşkın och Tekin Bingöl med två separata utmärkelser.

Ford Otosan FST också med 10 säkra och utveckla ergonomiska laboratorier för testprojektet "Non-Production Area Security Innovation Award" medan ägaren av naken, Turkiet gav säkerhetskulturseminarier genom hela "säkerhetskulturprojektet för Life" och "Production Safety Awareness and Participation Award" tilldelades.

Ford Otosan Yeniköy Factory ansågs också värdig "Innovation in Production and Ergonomics Award" och "Excellence in Industrial Hygiene Award". Dessutom vann det priset "Best Factory" för sin framgång för "Vehicle Operations - Lowest Time Lost". Yeniköy Factory hade rätt att få detta viktiga pris med den lägsta hastigheten på förlorad tid (LTC) (2017) mellan 2019 och 0.073.sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar