General Manager Yazıcı: 'Sivas är en mycket viktig stad för järnvägssektorn'

General Manager Yazıcı: 'Sivas är en mycket viktig stad för järnvägssektorn'
General Manager Yazıcı: 'Sivas är en mycket viktig stad för järnvägssektorn'

Det nuvarande stoppet för TCDD Transport General Manager Kamuran Yazıcı och den medföljande delegationen var Sivas Region. Delegationen besökte arbetsplatserna för Sivas regionala direktorat och utvärderade deras verksamhet.


Delegationen, som inledde sin studietur till Sivas-regionen med Samsun, besökte direktoratet för passagerartjänster, logistikkontor, industrihamn och Samsunport hamn i Samsun.

Kamuran Yazıcı uppmärksammade pandemin och betonade att all personal bör visa nödvändig omsorg och uppmärksamhet i detta avseende.

Delegationen besökte också TÜRASAŞ Sivas Regional Directorate, som förenade TÜVASAŞ, TÜLOMSAŞ och TÜDEMSAŞ under sitt tak och pratade om godsvagnar.

Dessutom gjorde Yazıcı och hans följeslagare undersökningar vid Kavak Station, passagerarchef, Artova Logistics Chief, som undersökte fyllningarna på plats i Bostankaya, Çetinkaya, Demirdağ, Divriği och Çaltı logistikcentra, som är de bästa logistiklastningscentren i regionen.

Yazıcı höll möten med icke-statliga företrädare eftersom det har gjort det till en tradition i varje region han besökte.

Med uppmärksamhet åt det faktum att Sivas är en järnvägsstad sa TCDD Transport General Manager Kamuran Yazıcı, ”Sivas är en mycket viktig stad för vår bransch. Det är vid korsningen av öst-väst- och nord-sydlinjerna. Samsun-Sivas järnvägslinje är mycket viktig för vår godstransport. Med förnyelsen och moderniseringen av denna linje ansluten till hamnen har betydelsen av verksamheten i denna linje ökat ännu mer. Sivas är också en mycket viktig punkt för passagerar- och godstransporter på öst-västaxeln. Med driftsättningen av järnvägslinjen Baku-Tbilisi-Kars var Sivas ansluten till en stor geografi från Kina till Europa med järnväg. Sivas är också en viktig stad när det gäller järnvägsindustrin. Produktionen av inhemska och nationella godsvagnar i TÜRASAŞ gör att vi kan få mycket bra resultat i vår verksamhet. Staden Sivas är också mycket viktig när det gäller yrkesutbildning i järnväg. Våra ungdomar är utbildade för vår sektor inom avdelningar relaterade till järnvägssystemsteknik på både yrkesgymnasium och universitetsnivå. Sivas är en stad som kommer närmare många städer. Det blir en stad inte långt från Ankara, Istanbul eller till och med Edirne. Som vår minister förklarade finns det mycket lite tid kvar för idrifttagning av höghastighetsjärnvägen Ankara-Sivas. Därför ökar arbetsuppgifterna och ansvarsområdena för all vår personal i Sivas-regionen gradvis och en ny process börjar. Jag skickar min kärlek till alla mina kollegor från Sivas. " sa.

De sista stoppen för General Manager Kamuran Yazıcı var Erzincan och Kars. Yazıcı's; Efter att ha besökt Erzincan Logistics Directorate, Locomotive and Wagon Inspection Supply Chief och Passenger Chiefs, var hans stopp Kars Passenger Management och Locomotive and Wagon Inspection Supply Chief. Yazıcı avslutade sin resa efter detaljerade undersökningar på dessa arbetsplatser.

Den här bildspelet kräver JavaScript.sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar