Generaldirektoratet för stiftelser kommer att rekrytera 16 anställda

Inom ramen för principerna om anställning av anställd personal som genomförts genom ministerrådsbeslut nr 657/4 av 6/6/1978 att anställas i provinsorganisationen för ministeriet för kultur och turismens generaldirektorat för stiftelser i enlighet med punkt B i artikel 7 i tjänstemän lag nr.15754 Totalt kommer 16 anställda personal att rekryteras till de positioner som anges nedan.


ALLMÄNNA VILLKOR

1) För att uppfylla de allmänna villkoren som anges i artikel 657 i lag nr 48,

2) Att ha minst 2018 (sjuttio) poäng från Public Personnel Selection Exam (B) -gruppen KPSSP3-poängtyp som administrerades av ÖSYM 70,

3) Militärtjänst eller att skjutas upp / undantas för manliga kandidater,

4) Hälsostatus som passar klimatförändringar och alla slags resevillkor,

5) Inte får någon ålderspension eller ålderspension från någon socialförsäkringsinstitution,

6) Förutom de som utesluts i bilaga 1 till principerna om anställning av anställd personal, medan de arbetar i någon avtalsmässig ställning, kommer ansökningarna från dem som avgår från sina uppgifter på grund av uppsägning av kontraktet, som inte överstiger 1 år från dagen för uppsägning av kontraktet. Om denna fråga förstås senare kommer deras kontrakt att avbrytas även om de har placerats.

7) Rättsliga åtgärder kommer att vidtas mot dem som lämnar falska handlingar eller gör en förklaring, deras utnämning kommer att avbrytas om deras utnämning görs, och om en avgift betalas av administrationen kommer detta belopp att kompenseras med den juridiska räntan.

SÄRSKILDA VILLKOR

1) Att utexamineras från de relevanta avdelningarna på fakulteterna som tillhandahåller grundutbildning i minst fyra år eller från fakulteterna eller högskolorna utomlands vars likvärdighet till dessa accepteras av rådet för högre utbildning,

2) För dem som kommer att ansöka om advokatpositionen; För att ha en advokatlicens från och med den sista dagen i ansökningsdatumet,

FORM FÖR ANVÄNDNING, PLATS OCH DATUM

1) Ansökningar kommer att göras elektroniskt genom att fylla i "Ansökningsformuläret" som ska publiceras på webbplatsen för vårt generaldirektorat (www.vgm.gov.tr) mellan 24/08/2020 - 04/09/2020.

2) Kandidater måste ladda upp sitt fotografi, utbildningsintyg, KPSS-resultatdokument 2018, kriminalregister, militärcertifikat (för manliga kandidater) och advokatlicens (för advokatansökningar) till systemet under ansökan.

3) Endast ansökningar som görs online är giltiga, ansökningar som inte uppfyller villkoren som anges i tillkännagivandet och ansökningar som görs personligen eller per post kommer inte att accepteras.

4) Kandidaterna kan bara välja en titel och en enhet under ansökan. Ansökningar om kandidater som föredrar mer än en titel och enhet kommer inte att accepteras.

5) Kandidater som kommer att rekryteras kommer att fylla i de dokument som krävs för att påbörja arbetet från det datum då resultaten av placeringen tillkännages till dem och skicka dem till Generaldirektoratets personalavdelning inom den angivna perioden.

PLACERING OCH MEDDELANDE OM RESULTAT

1) Inom ramen för första stycket bi första stycket i bilaga 2 till principerna för anställning av kontraktsanställd personal kommer placeringen att ske på grundval av rangordningen av KPSSP2018-poängtypen för den offentliga personalprövningen som hölls 3, utan en skriftlig och muntlig tentamen. Om kandidaterna har lika poäng; prioritet kommer att ges den som har examen datum är tidigare, och om detta är detsamma, den äldre.

2) En reservlista med två gånger antalet kvoter kommer att bestämmas för varje titel och den enhet som ska utses. Om det inte finns några huvudvinnare som avstår från sin rätt, inte ansöker inom tidsfristen eller är fast beslutna att inte uppfylla de nödvändiga villkoren, kommer de ersättande vinnarna att ordnas. Att vara på reservlistan utgör ingen rätt för framtida köp.

3) Kandidater som gör falska, vilseledande eller falska uttalanden och de som inte utvärderas på grund av inkonsekvenser i deras information kommer inte att kunna göra anspråk på rätt på grund av denna situation.

4) Placeringsresultat kommer att tillkännages på generaldirektoratets webbplats (www.vgm.gov.tr), och ingen e-postmeddelande kommer att göras till individernas adresser.

  • Kontaktadress: Generaldirektoratet för stiftelser Personalavdelningen Milli Müdafaa Cad. Nej: 20 Kizilay / ANKARA
  • Tråd: (0312) 415 54 61
  • (0312) 415 51 25 6436 / 1-1

För detaljer om annons KLICKA HÄRsohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar