Sabiha Gökçen Airport Subway kommer att tas i drift i slutet av 2021

sabiha gokcen flygplatsmetro kommer att tas i bruk i slutet av året
sabiha gokcen flygplatsmetro kommer att tas i bruk i slutet av året

Adil Karaismailoğlu, transport- och infrastrukturminister, undersökte Sabiha Gökçen Airport Rail Connection (tunnelbana) i dag.


Karaismailoğlu, som höll ett utvärderingsanförande här, uttalade att järnvägsarbetena i hela landet fortsätter på ett frenetiskt sätt och sa att dessa arbeten visar den betydelse som regeringen har gett transport- och järnvägsnätet.

Karaismailoğlu sa: ”Regionen vi befinner oss i är Sabiha Gökçens flygplats. Vi undersöker byggplatsen för den 7,5 km stora tunnelbanelinjen från Pendik Tavsantepe tunnelbanestation och slutar på Sabiha Gokcen flygplats. Vi har 4 stationer på tunnelbanelinjen mellan Pendik Tavsantepe och Sabiha Gokcen flygplats. Förhoppningsvis strävar vi efter att slutföra arbetena och ta dem i drift mot slutet av 2021 och transportera passagerare. Vårt arbete fortsätter i denna riktning.

Du vet, Pendik Tavsantepe Station är en del av Kartals tunnelbanelinje. KadıköyEn av våra medborgare som går ombord från Istanbul kommer till Sabiha Gökçen Airport utan någon överföring. I fortsättningen av detta, om Sabiha Gökçen-förbindelsen från Pendik Marmaray Station är klar på kort tid, görs det av kommunen, och om den är klar kommer en passagerare som kommer från Ankara med Marmaray att ha tillgång till Sabiha Gökçen flygplats med tunnelbana. ”

”Våra finansierings- och anbudsstudier fortsätter”

Turkiet runt järnvägen och viktigt arbete på ministeren påminde om att Karaismailoğlu hastighetsjärnvägen, sade företaget kommer att ta till Sivas linje före årets slut.

Karaismailoğlu sa: ”Vi kommer att beställa Konya Konya och transportera passagerare. Dessutom fortsätter arbetena på våra höghastighetståglinjer Ankara-Izmir, Bursa-Yenişehir-Osmaneli, Adana-Mersin-Osmaniye-Gaziantep. Det finns linjer för vilka vi har slutfört projektet och våra finansierings- och anbudsstudier för dem fortsätter. ” använda uttryck.

Gebze-Sabiha Gökçen Airport-Yavuz Sultan Selim Bridge- Istanbul Airport-Halkalı Karaismailoğlu förklarade att arbetet på linjen fortsätter och förklarade att de strävar efter att integrera stora linjer med linjerna i staden.

Karaismailoğlu sade: "Vi fortsätter att arbeta snabbt för att uppnå våra 2023, 2025-mål för järnvägsnät, så snart som möjligt i järnvägen, såväl som det arbete vi har utfört på vägar och luftvägar." han talade.

"Vi har kommit på scenen men tyvärr fortskrider det långsamt"

Karaismailoğlu sa att efter coronoviruspandemin, flyttade den internationella flygtrafiken inom ramen för normaliseringsstegen, och att de gjorde det nödvändiga arbetet för att påskynda normaliseringsprocessen.

Karaismailoğlu sa: ”Å ena sidan arbetar vårt ministerium för turism, vårt inrikesministerium och vårt hälsoministerium hårt. Förhandlingarna och diplomatin fortsätter. Vi har kommit ett visst steg, men tyvärr fortskrider det långsamt. Jag hoppas att vi gör vårt bästa för att påskynda det så snart som möjligt. Naturligtvis är det bara våra ansträngningar som inte räcker. Den andra sidan bör svara positivt på våra ansträngningar. Jag tror att vi kommer att gå igenom denna process på kort tid. ” gjorde utvärderingen.

Karaismailoğlu, som uttryckte att en störning inträffade på grund av Kovid-2-pandemin på den andra banan på Sabiha Gökçens flygplats, sade Karaismailoğlu: ”Vi försöker avsluta våra medborgare så snart som möjligt utan att störa dem. Som ni vet var vår sektor minst påverkad i denna Kovid-process. Vi har vidtagit alla våra försiktighetsåtgärder och vårt arbete fortsätter med uppmärksamhet på masken, avståndet och hygien. Det finns inga problem i studierna där, de fortsätter. Jag hoppas att vi kommer att avsluta det så snart som möjligt. ” gav information.

Minister Karaismailoğlu Sabiha Gökçen flygplats konsulterade tjänstemän på byggplatsen i Tavsantepe efter inspektionen av järnvägssystemets anslutning.

Pendik borgmästare Ahmet Cin och andra berörda parter följde Karaismailoğlu under hans besök och inspektioner.


Var den första att kommentera

Yorumlar