Denizli Aydın Highway Tender Återgå till Snake Story Made

anbud för den marina Aydin motorvägen som har återvänt till ormhistorien
anbud för den marina Aydin motorvägen som har återvänt till ormhistorien

Anbudet från Denizli-Aydın Highway, som återlämnades till ormberättelsen och skjutits upp åtta gånger tidigare, hölls på Generaldirektoratet för motorvägar, ministeriet för transport och infrastruktur. Medan sex företag bjuder in projektet, som planeras vara klart i cirka två år, kommer projektet att göras med modellen för att göra-överföring (BOT).


6 företag lämnade in anbud på anbudet Aydın-Denizli Highway som hölls vid ministeriet för transport och infrastruktur i Ankara, generaldirektoratet för motorvägar. Generaldirektoratet för motorvägar kommer att granska de anbud som lämnats till anbudet efter det att anbudet har avslutats. Efter kommissionens granskning fastställs det företag som vann anbudet och kontraktet kommer att undertecknas med det företag som vann anbudet.

Projektet kommer att slås samman med Aydın-Denizli-Highway, Izmir Highway. Motorvägen som ska byggas kommer också att fungera som en bro mellan Antalya och Izmir. Motorvägen, som kommer att byggas med en total längd på 140 kilometer, 23 kilometer motorvägar och 163 kilometer anslutningsvägar, når Yenipazar via Dalama med början från den befintliga Aydın Ring Road Highway Junction. Motorvägen som kommer att fortsätta i riktning mot Çeltikçi-Korucuk-Kocadere slutar vid Kocabaş. Motorvägskonstruktionen kommer att slutföras inom 3 år efter det att anbudet har avslutats. Om motorvägen är klar och tas i drift före tre år läggs den ökande tiden från byggperioden till slutet av driftsperioden och ingen garantibetalning kommer att göras för denna period.


Var den första att kommentera

Yorumlar